ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Карти Таро и Оракули
Амрита:
Здравейте ,
искам да ви питам как се учихте на Таро? Аз все още съм на етап да медитирам върху Големите аркани и да записвам усещанията си. Отделям по много време за една карта по колодата на Уейт. Чак след това започвам да ги уча от "Карти Таро Енциклопедния - стъпка по стъпка". Става бавно, защото работя и правя и сто други неща.
Искам да се запиша на курс, за да си дам тласък и да напредна по-бързо. Но не знам на кого да се доверя. Намерих два сайта, които ми направиха добро впечатление. Не искам да е с препускане. Или да имам само по две, три минути, за да усетя една карта.
(линковете са премахнати от The Shadow)
Можете ли да ми препоръчате тези тароманти или други? Моля ви дайте ми препоръки! Благодаря!
П.П. Не знам дали имам право да слагам тези линкове, пиша за първи път. Ако е проблем, моля модераторът да ги изтрие. Не правя реклама на никого, не познавам тези хора. Просто търся...
Цеци_Вихронрав:
Амрита, правилно си подходила към картите с медитация. С времето няма да ти отнема време да " усетиш" картата, а ще става за секунди, защото все пак ти гадаеш, а не картите.
А кой сайт за изучаване на таро да избереш... Избери си го на усет. На теб да ти харесва и да ти е удобен.
theshadow:
Цеци_Вихронрав, тез "тароманти" от линковете- платени... Аз затова изтрих линковете- не им е мястото тук... А ги поства, защото пита за курсове какви да записва... Тук обаче не е форум за такъв вид препоръки..
theshadow:
Амрита, в секцията за хаос магията има информация като за начало за занимания с таро и с ясновидство (двете са свързани и едното без другото не може- защото картите в крайна сметка са лист хартия с картинка и нищо повече)... Това е в Liber MMM и в Liber Lux... Безплатно и общо-достъпно... Стига да те устройва...
ShaAngreal:
Quote Амрита ()Здравейте ,искам да ви питам как се учихте на Таро?Здравей, Амрита!
Да медитираш с картите е много добра идея, въпреки че аз самата никога не съм го правила... някак не съм достатъчно търпелива за това
Аз лично започнах с приятели и заедно разглеждахме картите, правихме подредби, тълкувахме по картинки и усещания.
После вече ми стана наистина интересно и започнах да търся значенията им в нета и току от някоя книга. Оказа се обаче, че не всички значения резонират с мен, така че просто си записвах онези, които са ми интересни.
Също ми помогна участието във форуми и общуването с други относно картите.
Смятам, че най-полезно за придобиването на опит и увереност при боравенето на карти е направо да започнеш да гледаш. На себе си, на приятели, на близки и непознати. Извади ги и просто се остави на усещанията си - потърси историята, която разказват. Най-лесно е да започнеш с подредби от три карти, за да видиш как се развива една история.
Ако желаеш можеш да започнеш и тук, в тази тема - изтегли три карти за някакъв въпрос - може и за минало събитие и заедно ще тълкуваме
Поздрави и Успех!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия