Quote ИВО (

)
красивите жени отиват при мутрите
Жените си падат по "мутри" или още т.нар. "задници" по ред причини. Предварително се извинявам за небрежния тийнейджърски език, който ще използвам. Главната причина за това жените да си падат по такива мъже е, че те се различават от обикновените мъжекучки (както един познат ги нарича), които биха свалили звезди на всяко срещнато момиче, само заради едно парче месо...ако ме разбираш. Мъжекучките са от тоя тип мъже - мекотели, които омекват и направо се стапят, когато някое момиче им се усмихне и са готови на всякакви робски услуги само и само за да й се харесат...това не е готино.....Докато "задниците" не ги е толкова грижа за момичетата (а и не само) и не робуват и не лакействат (мисля че това е правилната дума) на момичетата. Те са независими - нямат нужда от никого (психически)...което е супер привлекателно за момичетата.
Ще ти дам много прост пример (ама наистина прост):
Момче и момиче се запознават в бара и си говорят:
Момичето: "Ще ме черпиш ли едно питие ?" (а всъщност има предвид " купи ми иначе няма да ти дам"

) - това е тест, момичетата винаги го правят независимо съзнателно или не.
И отговорът на мъжекучката веднагически ще е: "О да, ама разбира се!" ( а всъщност има предвид "да да да, само стой при мен, моля те, веднага ще ти купя, само стой при мен !!)
В такъв случай "задникът" би отоворил: "Може и да ти купя, ако успееш да ме разсмееш (може и някакво друго условие, или направо да откаже....само за това се сещам в момента

) (а всъщност има предвид "няма значение, така или иначе има кой да ми дава / първо си заслужи исканото" )
Та тъй надявам се да съм се изказал максимално ясно с този наистина прост пример.
Иначе написаното от Цеци също е напълно правилно, от биологична гледна точка, женската винаги се стреми да намери мъжки, който да може да осигури защита и сигурност на нея и на поколението.