ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Самотни ли са красивите жени?

<< < (4/6) > >>

Neshama:
Quote posleden ()В днешно време жените са ловците, Цеци.
Това е така. което обаче не е непременно лошо :)
А мъжете и жените днес просто са различни от мъжете и жените преди.
Което може би е нормално. колелото се върти, малко си размениха ролите.
И какво от това?
Цеци е писала, че мъжете не знаят какво искат. Така е. Ще добавя обаче, че и жените
не знаят боли ли ги, сърби ли ги :)
Просто хората станахме прекалено меркантилни, себични и мислим повече за
себе си, отколкото за общото.
Да не забравяме, че жените са от Венера, а мъжете от Марс и просто
мислят различно

Agena:
Не виждам нищо лошо в това мъж или жена да са с инстинкт на ловец.Може някой мъж да е много начетен,много красив,мъжествен и т.н.,но изобщо да не ме привлече.В тези неща има един момент,от който нататък започвам да се ориентирам по инстинкт като дивите животни-необходимо ми е да го докосна ,за да усетя излъчването му,енергията му,ако щете,да се ориентирам по мириса и т.н....Предполагам,че има и мъже,които се ориентират по този начин и затова,невинаги обръщат внимание на някоя красива жена.
    А за красивите жени ето една подходяща мисъл:
"Красивите жени притежават власт над мъжете-и не само над мъжете,но и върху другите жени."
Мигел Руис

cabezapapel:
А може би е проблемът, че разделяме жените на красиви и некрасиви и оттам тръгваме да си правим изводи...
Генерализирането като цяло води до грешни изводи. 
Една жена, която се приема за красива- това прави ли я арогантна? Или пък е добронамерена, защото е отраснала чувствайки се оценена? (Само)цел ли й е да я възприемат за красива?

Мисля си, че сме самотни предимно, защото търсим "мъж" или "жена", "някой, който да ни обича" ...и още 100 неща. Да е ловец, да е джентълмен, да еди-какво-си, и един такива дълги списъци с потенциални разочарования си носим в джоба, вместо да се отнасяме с околните с добрина и любопитство към характера и същността им.

Цеци_Вихронрав:
Quote cabezapapel ()А може би е проблемът, че разделяме жените на красиви и некрасивиКато се замисля няма некрасиви жени, а неподдържани. За да се поддържа обаче една жена (козметика, масажи, прическа, маникюр, облекло и т.н) си трябват пари и то не малко и в крайна сметка май трябва да делим жените на успели (което ги прави и финансово добре осигурени) и неуспели.
От там насетне една успяла (красива) жена... Ами колкото и да не е претенциозна плаши мъжете защото е красива, умна и се справя сама. На такава една жена отношението и към партньора е: "Скъпи, хубаво ми е да сме заедно, но мога и сама.". Такава жена няма да стане зависима от един мъж и няма да му търпи номерата, а това никак не се харесва на мъжете... А и една успяла жена е логично да търси някой който да е на нейното ниво т.е. умен и успяващ, но уви и умните и успяващи мъже често се плашат от такива жени.
Quote cabezapapel ()Мисля си, че сме самотни предимно, защото търсим "мъж" или "жена", "някой, който да ни обича" ...и още 100 неща. Да е ловец, да е джентълмен, да еди-какво-си, и един такива дълги списъци с потенциални разочарования си носим в джоба, вместо да се отнасяме с околните с добрина и любопитство към характера и същността им."... Да, често търсим едва ли не идеалният партньор, а такива уви няма. Една връзка се гради на много любов и още по-много компромиси и от двете страни.

ИВО:
Може и да не са самотни зависи и от двамата ако и двамата мъжа и жената гледат първо вътрешното на човека и след това външното няма да са самотни но днешно време красивите жени отиват при мутрите и никой не гледа и нормално поради тази причина да са за една вечер (лично мнение )

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия