ОБСЪЖДАНЕ > ЗАПИСВАНЕ ЗА ПРАКТИКУМИТЕ (секциите със скритите теми)

Даване на заявка за достъп до практикуми

<< < (17/17)

chimera:
Здравей

За да мога да преценя дали да ти дам достъп до форума, трябва да имаш поне 10 мнения в него. След това ще ти разгледам заявката.

Llure:
Добро утро на админите! Отдавна съм регистриран потребител, но поради мои си лични ограничения предимно наблюдавах и четях свободните дискусии. Сега обаче имам нужда да се занимавам с ментална магия. На този етап предимно искам да работя върху себе си и имам нужда от знание. Честно казано, с години отлагам това си намерение, но може би съм узряла вече да започна. Въпреки че знам, че има Фейсбук ресурси, бих се радвала да получа достъп тук.  :)

Solomon:

--- Цитат на: Llure в 19 Септември 2025 07:55:12, Петък ---Добро утро на админите! Отдавна съм регистриран потребител, но поради мои си лични ограничения предимно наблюдавах и четях свободните дискусии. Сега обаче имам нужда да се занимавам с ментална магия. На този етап предимно искам да работя върху себе си и имам нужда от знание. Честно казано, с години отлагам това си намерение, но може би съм узряла вече да започна. Въпреки че знам, че има Фейсбук ресурси, бих се радвала да получа достъп тук.  :)

--- Край на цитат ---
Здравей Llure!
Препоръчвам ти да почнеш с практиките от откритите секции. Добра подготовка са за по-сериозните занимания.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия