ОБСЪЖДАНЕ > ЗАПИСВАНЕ ЗА ПРАКТИКУМИТЕ (секциите със скритите теми)
Даване на заявка за достъп до практикуми
Цеци_Вихронрав:
Uchiha Madara, не видях да си водиш дневник. Как да разберем, че си правила практиките и какво си постигнала като няма нищо написано от теб?
Uchiha Madara:
Първо аз съм момче. Второ не знаех, че е нужно да се прсавят дневници, смисъл не знаех че това е задължително. Но сега ще си направя
Цеци_Вихронрав:
Uchiha Madara, извинявай, подведох се по ника.
Колкото до дневника... Всеки може да каже, че е изучил това или онова, но като не си води дневник и като не пише кое и как е постигнал останалите нито ще знаем, нито можем да се учим от него.
Тук всички се учим един от друг четейки кой какво е пробвал и какви резултати е постигнал.
Uchiha Madara:
Разбирам Ви, и според мен това е много добра идея. След седмица ще започна да попълвам своя дневдник.
feniks75:
Здравейте бих искал да получа достъп до практикумите.Влязох в този сайт преди година от интерес към магията и окултната философия.Дойдох с едни виждания ,които претърпяха коренна промяна.Някои дори се преобърнаха с главата наопъки.Други си бяха чиста лъжа.Нищо не става с вълшебна пръчица,а с много труд и знание.Завладя ме руническата магия.Признавам тя е много сложна ,но пък аз не се отказвам лесно.Магията е знание,наука.Някои я получават даром други като мен трябва да работят упорито за да получат нещо.
Благодаря ви.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия