ОБСЪЖДАНЕ > ЗАПИСВАНЕ ЗА ПРАКТИКУМИТЕ (секциите със скритите теми)

Даване на заявка за достъп до практикуми

<< < (14/17) > >>

Цеци_Вихронрав:

--- Цитат на: Crmz в 18 Юли 2021 06:37:37, Неделя --- Как аджеба сте отделили магията от другите науки, с които върви ръка за ръка според мен.
--- Край на цитат ---
Не сме я отделяли. Тя е съвкупност от физика, химия, биология и психология.

theshadow:

--- Цитат на: Crmz в 18 Юли 2021 04:54:41, Неделя ---Бих желал достъп до "практикумите"... Знам, че нямам все още 10 мнения, но ми се струва, че форума се е обезлюдил последно време - а да пиша по старите теми... Те са изтекла вода. Все пак обещавам да бъда активен.
--- Край на цитат ---

Няма такова нещо "изтекла вода". Магията си е магия и вчера, и днес, и утре ще бъде. Не е нещо с етикет със срок на годност. А нас не ни мисли. Отдавна сме тук. Знаем се. И сме точно тези, които трябва да сме. Не търсим масовост и не колекционираме тролове.

Тук не всеки получава достъп. Ако искаш такъв- ще трябва да си го заслужиш. Мога да ти подскажа, че с мрънкане няма да стане.

Uchiha Madara:
Здравейте! Проявявам силно желание да получа достъп до практикумите. Имам много основателни причини, които мога да ви споделя на лично, ако е нужно.

Цеци_Вихронрав:
Всеки новодошъл във форума започва с практики в свободна зона.
Харесайте си практика там и почнете, а по-натам ще получите достъп и до скрити секции.

Uchiha Madara:
Здравейте!  Вече изучих хаоус магията, използвах информацията от вашия сайт. Сега мога ли да получа достъп до затворените теми, защото имам голямо желание
да изуча и практикувам техниките описани там.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия