ОБСЪЖДАНЕ > ЗАПИСВАНЕ ЗА ПРАКТИКУМИТЕ (секциите със скритите теми)

Даване на заявка за достъп до практикуми

<< < (12/17) > >>

feniks75:
Моля, да получа достъп до тези тайнства и сили на природата-велика и съзидателна.Управляваща живота и мирогледът ни .Мисля, че ако ученикът е готов то знанието и учителят ще го намерят.Благодаря ми.

Цеци_Вихронрав:
                        feniks75, в откритите секции има доста практикуми. Започни примерно с хаос магия или каквото те влече, отвори си дневник и работи. Докато не си усвоил основата, не си готов за закрити секции.

theshadow:

--- Цитат на: feniks75 в 18 Октомври 2020 12:27:41, Неделя ---Моля, да получа достъп до тези тайнства и сили на природата-велика и съзидателна.Управляваща живота и мирогледът ни .Мисля, че ако ученикът е готов то знанието и учителят ще го намерят.Благодаря ми.

--- Край на цитат ---

Тук няма учители и ученици.

feniks75:
Е, ще трябва да почакам.Не губя кураж.

Цеци_Вихронрав:
Феникс, като казах да си отвориш дневник очаквах и да почнеш практика в хаос магията. Тя ти е основна.Как искаш да получиш достъп до закрити секции, като не си показал нищо в открити?И какво очакваш в закрити секции? Да щракнеш с пръсти и да стане магията? Ми НЕ! Там е още по-трудно. И ако нямаш основата ще я овапцаш.Не се опитвай да бягаш преди да си се научил да ходиш.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия