ОБСЪЖДАНЕ > ЗАПИСВАНЕ ЗА ПРАКТИКУМИТЕ (секциите със скритите теми)
Даване на заявка за достъп до практикуми
Astaroth:
Привет, казвам се Виктор, на 22 години. Преди няколко месеца прочетох книгата "Шогун" на Джеймс Клавел и от тогава живота ми няма нищо общо с преди...
Тотално бях завладян от източния начин за възприемане на света като цяло. Лека полека започнах да се занимавам с медитация, и не след дълго осъзнах, че тя е част от нещо, някакъв пъзел, но до там... Също така преди време се сдобих със Самурайското таро на Massimiliano Filadoro и Giancarlo Caracuzzo и от страничка на страничка попаднах тук. Изчетох горе-долу всичко от свободната зона, като съм си отбелязвал това, което ми е направило силно впечатление. Имам голямо желание да продължа да се развивам в насока магията, както и доста свободно време, което смятам да запълня с изучаването и практикуването и. Пък с течение на времето да специализирам в това, което ми се отдава най-много.
theshadow:
Astaroth, заявката ти е одобрена, можеш да разгледаш и останалите раздели на форума- като се очаква и да си избереш някой практикум и да работиш по него... Уведоми водещия го, когато това се случи...
Astaroth:
Благодаря, разбрано!
volk22:
Здравейте. Подавам заявка за затворените секции на форума. Кратка биография:
Владимир, 42 години, Новополоцк, Беларус.
Занимавал съм се с практика на енергийната манипулация около 13-14 години. Запознат съм с техниките и философията на "Черния дракон" (Петербуг и Ростов) - бойна магия (пряка и дистанционна интервенция) психологическа и психо-енергийна атака; тренирал съм при Велизарий (Русе) - Рейки и други видове нетрадиционна медицина, Матей (Варна) - елементали и органични хармонии, работа с ключове (създаване на енергийни хранилища и работа с тях) - основно с агресивно приложение.
Гореупоменатите личности и групи са достатъчно известни в средите на знаещите, мисля, че не се нуждаят от представяне и празно разглаголстване за способностите им.
Вече близо 10 години не практикувам поради лични причини. Но мисля, че знанията ми могат да са от полза за хората, занимаващи се или прохождащи в тази посока. Както и да ги предпазят от някои неприятни и опасни грешки, както и да ги предупредят за последствията от част от практиките в енергийната манипулация и да помогнат избягването им.
За проверка съм достъпен до 30-то число този месец (ако някой желае да провери " силата" ми - четох за доказване на възможности). След това съм недостъпен за енергийно сондиране.
theshadow:
Друго правя, volk22... Не е енергийно сондиране.... На този етап ти давам достъп до практикумите...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия