ОБСЪЖДАНЕ > ЗАПИСВАНЕ ЗА ПРАКТИКУМИТЕ (секциите със скритите теми)

Даване на заявка за достъп до практикуми

<< < (7/17) > >>

Цеци_Вихронрав:
Никой ли не чете условията за даване на достъп???
Четете бе, хора! Четете преди да искате!

Libra777:
Здравейте  [witch]
Идвам да си поискам разрешение за достъп до скритите теми, като най-вече се интересувам от осъзнато сънуване. Относно опит...макар че уж имам, нямам.  [taunt] Тоест, интересувала съм се и преди по темата и бях стигнала до момента, в който в съня си осъзнавам, че сънувам и малко след това се събуждам, като го практикувах не повече от няколко седмици и в крайна сметка се отказах. Сега имам доста по-сериозни намерения към магията и смятам да започна именно от осъзнатото сънуване. За другото искам да се запозная теоретично, колкото да имам някакви базови познания, но за жалост не знам дали ще имам възможност да бъда постоянна едновременно в няколко области.Друг опит, който имам, макар че в този форум няма да го вземете много насериозно, е астрологията. От 12-годишна насам не съм спирала да се интересувам от нея, да търся нова и нова информация и да чета книги по темата. Също така питам абсолютно всеки свой познат за зодията му и гледам да се сдобивам с възможно най-много натални карти(хората сигурно ме мислят за луда), за да трупам опит, на базата на който да изграждам своето мнение. Все по-често ми се случва да позная нещо от наталната карта на някого, което ме кара да си мисля, че задобрявам  [yahoo]
Нека да добавя също, че не съм от хората, които виждат призраци и демони, нито пък имам намерение да летя или да говоря с кравите. Считам, че магията си е наука като физиката и химията, но просто човечеството все още не я разбира, защото не е толкова напреднало. Всъщност и аз съм в това число - не знам много за нея, но ми се иска да започна да поназнайвам
Надявам се голямата ми емоционалност да не е създала грешното впечатление, че съм несериозна(ех, само се оправдавам) и да бъда одобрена.
И бтв искам да се науча да летя с метла. Ще е много якооо  [phil]

theshadow:
Libra777, дадох ти достъп...

victoriamilkova34:
Може ли достъп? Занимавам се с таро осъзнато сънуване астрална проекция и природна магия.

theshadow:
Здравей victoriamilkova34,

Има изисквания, които трябва да се покрият преди да се получи одобрение и достъп. За повече подробности, разгледай началото на темата и настоящия раздел на форума.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия