ОБСЪЖДАНЕ > ЗАПИСВАНЕ ЗА ПРАКТИКУМИТЕ (секциите със скритите теми)

Даване на заявка за достъп до практикуми

<< < (6/17) > >>

High Priestess:
Благодаря за достъпа, Shadow! Тепърва ще чета и ще си изяснявам каква ми е представата. Аз си падам малко книжен плъх и трябва да набера някаква критична маса информация, преди да си си съставям мнение и да изразявам такова, или пък да се впускам в практика. Ще си налея в главата всикчо, за да видим кое ще изплува :) Все си мисля, че то ще си ме "намери". :)

Четох ти темите за Luber Null. И там ще задълбоча, след седмици заминавам на дълго пътуване сама и ще имам възможност да чета и книгата. Благодаря ти много!!!
И все пак бих била благодарна, ако ми споделиш какво имаш предвид по-конкретно с това, че нещата не са така, както си ги представям  :)

Мария:
Здравейте бих искала да получа достъп до практикуми

Мария:
интерисувам се от руни и уика

Цеци_Вихронрав:
"След като изчетете темата за ЧЗВ, покриете изискванията за достъп - дайте заявката си тук... В заявката се представете и опишете накратко интересите си в магията и мотивите си да кандидатствате... Ще я разгледам заявката ви и ще дам отговор дали ще получите достъп до секциите с практика или не..."

Мария, горното е първият пост по тази тема писан от админа. Та ако искаш достъп, прочиташ темата за ЧЗВ (Често задавани въпроси), изпълняваш условията и едва тогава искаш достъп. :)

Axolotl:
Здравейте на всички! :)  Аз съм сравнително нов,но много искам да се уча и да се занимавам с това.Надявам се да успея да се усъвършенствам.В момента чета ,,Призоваване на духове” от Константинос и ,,Развиване на психическите сили” от Хюит.Ще се радвам ако получа напъдствия от професионалисти :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия