ОБСЪЖДАНЕ > ЗАПИСВАНЕ ЗА ПРАКТИКУМИТЕ (секциите със скритите теми)
Даване на заявка за достъп до практикуми
Цеци_Вихронрав:
kamen, казваш че не си писал поради липса на време. Как тогава ще отделиш време за практиките?!? Покрий си изискваниятажи ще говорим отново за достъп.
kamen:
Блг за отговора,ще се постарая като най-вероятно като за начало ще отворя нова тема,Желая ви здраве
Solomon:
Здравейте!
Те първа започвам да навлизам в света на магията и тая гледна точка за света и за случващото се около нас много ми допада. Не знам какво най-много ме влече в магията, мисля да почна с всичко по малко и каквото най-много ми допадне да се развивам най-интензивно в тая сфера. Добър съм с химията и затова мисля да се насоча към алхимията, но не това е сферата която наистина ме влече. Ще видим.
Тук съм за да се развивам - вярвам че наученото тук ще ме направи по-добър и успешен в живота човек!
Цеци_Вихронрав:
Имаш подкрепата ми. Остава Майселф или Сянка да се появят и да си кажат тежката дума.
Solomon:
Благодаря, Цеци. И да не ме приемат, нищо...ти много ми помогна, ти беше първият човек който ме хвана за ръка и ме поведе в тоя форум и изобщо в света на магията, благодарен съм ти !
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия