Отворена дискусия > КАМЪНИ И МИНЕРАЛИ
Как да си изберем камък
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: asa в 19 Септември 2018 14:46:53, Сряда ---Благодаря. Доста изчерпателна и професионална информация.
--- Край на цитат ---
Не е най-изчерпателната, но... Камъните са моята слабост и чета много по темата. А хобито ми е да ги дълбая и гравирам с раязлични символи сътворявайки талисмани от тях. И мога да се похваля, че талисманите ми действат. :)
angelix:
Камъкът,който чувствам като моят камък е Лапис Лазули. Преди време си бях взела рубин,но след като го носих известно време не се чувствах добре.След като свалих рубина се почувствах по-добре. С Лаписа съм много по-спокойна и ми помага в опитите за медитация. Наскоро си взех гранат и странно как изведнъж ми хрумна отново да си взема рубин. Ще видим как ще се чувствам когато започна да го нося със себе си.
Jadis:
Лапис лазули е чудесен камък за медитация, също и планински кристал и аметист. Аз имам особено влечение към сините и лилавите камъни. Имам доста богата колекция от всякакви камъни, имам и много гривни с тях.
С камъка трябва да създадеш връзка и дори някой да ти препоръчва камък, защото има определени свойства, ако не го чувстваш като твоя, просто ще си имаш само едно украшение.
angelix:
Съгласна съм с теб,Jadis
angelix:
Ако знаеш как да използваш и почувстваш камъните всеки един от тях може да ти помага.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия