Отворена дискусия > МАГИЯ

въпрос за пирамидите

<< < (2/4) > >>

nelrn:
опитах да работя с пирамида. медитирах и ползвах визуализация по снимката от фен шуй:

визуализирах себе си вътре в тези пирамиди. усещах повече външната. визуализацията ми се плъзгаше по кристални стени, които си меняха отблясъците. приключих с медитацията и почувствах хармония и зареждане с енергия.

научих от интернет, че пирамидата може да се визуализира в различни цветове в зависимост за какво я използваме. има ли желаещи да опитаме медитация в различни цветове и да сравним опит?

Цеци_Вихронрав:
nelrn, при нас Майселф прави една много хубава практика по двойна пирамида ДП. Това което предлагаш, тя го е разработила и усъвършенствала. Погледни какви са условията за получаване на достъп до скрити секции и ще можеш да учавстваш в практиката.

nelrn:
сега не ми се занимава с подробното изучаване на нови системи. искам само да обменим опит, ако сте съгласни с предложението ми за практикуване.

Цеци_Вихронрав:
nelrn, като се замисля... Ти опитваш да импровизираш практика по Фън Шуй, на Майселф ДП е по Веретников... начи... Ами да опитаме по твоят начин. Аз се включвам.
Как предлагаш да протече практиката? Искаш ли да опитаме всеки ден да медитираме с определен цвят пирамида или имаш други идеи?

nelrn:

идеята е който желае да медитира с пирамиди по фен шуй по цветовете от спектъра и да сподели опита си и да сравним. може да не е всеки ден. намерих картинка в интернет, която показва, че те образуват звезда с 9 лъча, звездата на мага. картинката не е на хубаво качество, затова казвам цветовете по техния ред. червен, оранжев, жълт, жълто-зелен, зелен, синьо-зелен, син, пурпурно-синьо, пурпур, пурпурно-червен, червен.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия