Отворена дискусия > МАГИЯ

трите храма

(1/2) > >>

nelrn:
някой работи ли по херметизма? това е от там. храмовете се правят от вън навътре, а се оживяват от вътре на вън.

външен храм
той е мястото в което магът работи. може да е стая. цветовете влияят на настроението. това може да се използва. може и да не е цветно. стаята се очиства и освещава. ако се палят свещи, аромати или огън се проветрява.

среден храм
той е визуализация. може да се визуализира място на силата или древен храм в който се е правела магия. може да се използва стихия за храм. в средния храм се извършва магията и трябва да е повече нареден от външния.

вътрешен храм
той е потенциите които са във връзка с външните кръгове на битието. съдържа еманацията на магията. от него започва правенето на магията. 

като се направят храмовете се осъществява връзка между съзнанието и подсъзнанието. активира се волята на мага и тя осигурява преминаването на бариерата между подсъзнание и съзнание. подсъзнанието работи със символи. съзнанието работи с думи. затова първо се почва със символи. после с думи. и накрая магията се облича в конкретна форма.

Цеци_Вихронрав:
nelrn, това ми идва твърде дълго и сложно като изпълнение... Магията е бърза и лесна за изпълнение, тя няма нужда от специални стаи, че визуализация на храмове, че...

nelrn:
не знам по-бърз начин за правене на магия. това съм го пробвал и работи. ти ако искаш да направиш магиа какво правиш?

Цеци_Вихронрав:
Quote nelrn ()ти ако искаш да направиш магиа какво правиш?Ами програмирам или наричам... Както ми дойде в момента.
Когато обаче става въпрос за атака, просто насоччвам енергията си и атакувам.

nelrn:
аз не говоря за атака. ами ако искаш да работиш с енергията на стихия. не си ли правиш храмове, за да се свържеш със стихията?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия