Отворена дискусия > МАГИЯ
Болестта - що е то
theshadow:
Цеци_Вихронрав, добре правиш....
Случаят може би е полезно да го споделя на хора с тежки болести, за да не допускат същата грешка.... Това , ако четат насам....
Става въпрос за много болна жена.... От рак.... Провела лечение, което било много тежко.... Но минало време и усетила как болестта я повтаря.... Само че спомените от лечението били тежки... А имала препоръка от свой близък за лечител, дето много ги разбирал тези работи, обещавал излекуване....
И тя жената се доверила, защото първо, че близък човек и го препоръчва, а второ, че лечителят много бил вещ в манипулациите и злословенето.... Толкова лоша изкарал науката, толкова несъвместима с лечителството, че жената вместо да иде на лекар, започнала да дава пари на лечителя да я лекува....
Днес така, утре така.... Времето минава.... Лечителят си плюе по всички специалисти, защото много разбирач го раздавал... Но жената усеща как се е влошила... И едва тогава схванала и, че освен да намира кусури на лекарите и да ги плюе и да манипулира хората, които му се доверяват, лечителят други умения всъщност си няма....
И най-накрая жената отишла на лекар.... Но късно... Твърде дълго е чакала.... Ако е била отишла на време, щяла е да бъде спасена от лекарите.... Практически лечителят с манипулациите си- подписал смъртната присъда на тази жена.... Тя вече не е сред живите.... За въпросния близък, препоръчал лечителя- той цена изплаща и ще изплаща докато е жив....
Има такива хора, лъжещи ,че разбират от лечителство- жестоки, безсърдечни, склонни да се подиграват с тежките заболявания на другите и които с приказките с лека ръка подписват смъртна присъда на отчаяни хора като тази жена.... Нека има една лампичка- да се стои настрана от такива.... След тяхното хоп следват само манипулации и лъжи за велики подвизи.... Реалността за тяхната същност е друга.... И не е в полза на болните, които са им се доверили....
Цеци_Вихронрав:
Сянка, като повдигаш темата за рак... Аз това лято нали патих, а и вече до живот системно ми предстоят изследвания, защото то няма гаранция, че няма да се появи пак. Та моят лекар и онколожката ми казаха наред със самонаблюдението и ходенето по изследвания да ям и пия всичко което препоръчва народната медицина. Имаше забележка ако ми се стори странна рецептата да звъня и да питам, че някой билки си искат точна дозировка и да не стане беля. Но иначе като става въпрос за храни да не ги пренебрегвам. Обяснението на онколожката беше, че ако не помогнат не вредят, а и засилват имунитета, а това помага ако евентуално се наложи още лечение.
theshadow:
Цеци_Вихронрав, ако е за храни- някои не са препоръчителни при рак.... За билки ако са- задължително питай лекар, защото билките са химия и са като всяко лекарство- в премерена доза и за определен период от време е лечение... След това лекарството за организма се превръща в отрова... Включително има смъртни случаи след натравяне с билки....
Цеци_Вихронрав:
Съгласи ме.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия