Отворена дискусия > МАГИЯ

Истинският маг с истинско ниво

<< < (9/12) > >>

Neshama:
Депресии и мигрени и другите, които цитираш са еднократни, конкретни
заболявания. Аз имах предвид човек, който постоянно боледува, дори и от
дребни болежки.
Колкото до рака, явно сме на различно мнение
Освен това, мое мнение, няма нищо случайно по света.

Между другото от два месеца работя на ежедневно течение,
разбирай два вентилатора и аз между тях. Не съм кихнала даже.
А вчера, докато се чудех салама развален ли е, го опатках почти целия,
с идеята, че се заблуждавам, понеже ми е любим. А той откровено си
вонеше.
С това не мога да определя енергийното си ниво, не съм толкова
компетентна, но явно физически съм добре

Цеци_Вихронрав:
Нещо не говорим на един език... Но ще пробвам да обясня гледната си точка.
Не мисля, че ако си енергийно балансиран и в мир със себе си си застрахован от болести. Не за друго, ами болестите идват не само от енергиен дисбаланс, а и от куп химии дето нвсеки си има в тялото.
Преди време ме нападнаха и в едно с адреналина в тялото ми логично се произвеждат в следствие на стреса и куп още химии. Тези химии отключват рак. Не моментния дисбаланс поради стреса, а точно химиите. От там освен компетентността на лекарите ми трябваше  не просто енергиен баланс, а много здрава имунна система, за да победи рака и да не му позволи да се върне пак.
Та енергийният баланс е фактор в здравето на човек, но не е най-важният. Защото колкото и да си енергийно балансиран, ако попаднеш по една или друга причина на място където не можеш да си набавиш здравословна храна да речем, а само боклуци бъкани с Е-та и ГМО-та не само ще се разболееш, ами и ще бухнеш като плондер и ще заприличаш на Джаба даже...
Което ми навява една мисъл... Мислиш ли, че хората с наднормено тегло и лоша кожа не са енергийно балансирани. Защото това "Аз имах предвид човек, който постоянно боледува, дори и от дребни болежки." ми звучи като... Дебелият човек с мазна коса и кожа се е баш постоянно боледуващ. Та такъв човек енергийно балансиран ли е?

theshadow:
Neshama, това, че не се  виждат от някой последиците от нещо, с което сам се е обзавел, съвсем не означава, че са се разминали... Две различни неща са последиците и усещането им, осъзнаването им... Ето пример за отказ от осъзнаване на тежка последица...

Навремето Господари на ефира погнаха една врачка менте... Сещаш се, заснеха как фалшифицира на една жена гледане с яйце, така щото я убеди, че има направена магия... Омота я, обра я, направи я на глупачка...

Когато мъжът на измамницата-врачка разбра за заснемането на изобличаващите кадри- погна екипа с брадва- грозна гледка , показваща що за хора са...

А жертвата, т.е. онази жена... Жената редовно беше ходила при тази врачка, редовно беше слушала лъжите и, редовно и беше оставяла да бъде ограбвана... И като видя кадрите, че е мамена, навика Господарите, че ги подменили, за да набедят горката преливаща от честност врачка...

Тази жена категорично не виждаше последиците... Но последиците въобще не я бяха отминали, само защото ама много и се струваше, че всичко е наред...

Аналогично...

Като се гледа дребнаво материалното ниво, стреми се оправяне на личния животец, скачка се от радост колко са зле раково болните и се спрягат ГЛУПОСТИ като причини за рака.... И се казва здравей, но не на ниво Велик маг, а на ниво Бай Ганьо...

Такава е цената - придобиване на моралните ценности на Бай Ганьо- за оторачването в уреждането на личния материален животец... Знаеш описанието на Бай Ганьо-здрав, прав, преливащ от енергия на физика, уреждащ материалния си животец - демек с енергиен баланс, та дрънка , но това негово оторачване в материалното на личния му животец е платено, защото той е и ... И  с налична му ВЪТРЕШНА УРУДЛИВОСТ ...

Отричането на придобитата вътрешна уродливост като последица от величаенето на личния материален животец и подигравките със смъртоносни болести... Това не отменя вътрешната уродливост като последица... И да- тази последица не е признак на високо ниво...  В никакъв случай...

Neshama:
Цеци, да. Смятам, че дебелите хора не са балансирани енергийно.
Самата аз имах наднормено тегло.

Neshama:
Сянка, съгласна съм. Много хора не осъзнават
последиците. Но има и такива, които осъзнавайки ги,щ
я карат същата. Което е лошо.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия