Отворена дискусия > МАГИЯ

Истинският маг с истинско ниво

<< < (3/12) > >>

posleden:
Буда, принцът- просяк. Не Божи син, не пророк Господен, а човек като нас! Когато го срещнем,  се чудим защо ни се усмихва без да ни познава. А дали е така? Ще ни стигне ли времето  да разберем, дали е така...  P.S. Извинете, обещах да не пиша в свободните теми...

theshadow:
posleden, знаеш, че ценя мнението ти.... 

posleden:
Euryale, говорите на различни езици. Трябва да повървиш още малко, да смениш морето. Прочети за суфите или направо иди ги виж, ако имаш тази възможност. Ако ли не - намери ме, аз ще те запозная с достатъчно небогати ( или мизерствали понякога) хора, които имат такива способности, че свят ще ти се завие... Това място е добро, тук аз съм само начинаещ. Дошъл съм да се уча! Прости ми ако те наранявам!

Jan:
Според мен героят от този клип също можем да наречем маг: _uVideoPlayer({`url`:`http://www.youtube.com/watch?v=AazjCiurm6c`,`width`:`425`,`height`:`355`},`scr1p3L31zUmMU`);

theshadow:
Jan, има правени много такива експерименти... За влиянието на конформизма върху хората.... От поредицата експерименти ми беше допаднало как... Едни хора в една чакалня така подставено лице без обяснения ги беше докарало до състояние да стават и сядат без причина... Изобщо това конформизмът е много вредно нещо....

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия