ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

ЗДРАВЕЙТЕ на всички и добре заварил

<< < (18/19) > >>

Цеци_Вихронрав:
Щом ти харесва нашият форум чети. Има достатъчно теми и практики в свободна зона. Харесай си нещо и започвай.

Maxx:
Вече ми харесва. Аз бях ренегат в Изкуството и до скоро се пазех от колеги по ред причини. Вече ми е леко и спокойно, защото знам, че мога да бъда и добър, и човек и спокоен  без това да е срамно, опасни или вредно. От няколко години си търся място да се включа леко и да потърся подходящо огледало да видя в какво се превърнах. Знам, че то или те са тук. Почти ми е сляпа душата и различавам само контурите на другите души и бъдещето, но когато човек вярва това компенсира недостатъка.
Благодаря за всичко предварително, защото каквото и да стане и получа - това съм си заслужил и ще го приема като награда. А на наградите трябва да се радваме и да се смеем с онзи добродушен, незлоблив смях, с който боговете и богоравните се смеят на всичко, нали?.. Това последното е от Херман Хесе и само се правя на умен цитирайки чужди мисли, но се надявам скоро да се отуча и от това...
Благодаря още веднъж!

posleden:
Maxx, аватара който си си избрал е лицето на един много известен човек.  Познаваш ли го?

Maxx:
Да. Симон Магьосникът - разкъсван между доброто и суетата накрая губи битката със себе си опитвайки се да се противопостави на Първоапостол. Имам много общо с него и съм сложил това лице, за да не забравям съдбата му и да не я повторя. За разлика от него аз оживях няколко пъти, когато не трябваше и накрая разбрах, че щом не ме искат горе имам още работа тук. Бях изгубил себе си по тъмната пътека когато вървях и сега трябва да се създам като човек наново.
Знам, че трябва да мина от тук и идвам с добро!
Радвам се ако си го познал.
Кой си ти ако не е тайна?

posleden:
Аз съм човек, обикновен човек.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия