ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Духовни имена и титли

<< < (3/8) > >>

theshadow:
Я... Делта раздава четива по титли... Аз тогавата, защото да не остана по-назад, давам заявка за книга на тема Форумна диктатура... 

Цеци_Вихронрав:
Сянка, предлагам тази книга да я напишеш ти. Отваряй тема и започвай. А ние ще помагаме ако запецнеш нейде.

theshadow:
Цеци.... Тя моята стратегия като Диктатор още е в процес на изработка, таковата.... И даже не зная от къде да стартирам с писането на такъв сложен научен труд... Може би с политиката при форумна диктатура по отношението на разни митични форумни същества, например- тролове... Но ще е по-натам, че сега точно муза за такива спамърски изпълнения си нямам....

Ъм, май грешно се написах единствено като админ-диктатор.... В интерес на истината, коректното е админ-спамър-диктатор... Но пък много дълго се получава и няма как място за всичко...  Така че за спамърската ми същност ще трябва да върви по подразбиране....

А иначе по темата- съгласявам се с теб, че титлата, ако не е дадена от други хора по заслуги, не си струва, защото е по без покритие.... Друго си е, като титлата си върви със съответната историчност, която да я обуславя и да и придава доказателствена тежест...

Цеци_Вихронрав:
Сянка с научният труд ще се справиш. А аз поемам отговорността да те ръчкам от време на време иначе ще го отлагаш безкрайно.

theshadow:
Аз и като ме ръчкат пак доста отлагам... 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия