Автор Тема: Условия за достъп до секциите със скритите теми- практикумите  (Прочетена 4319 пъти)

Неактивен theshadow

  • Админ-ДИКТАТОР
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Публикации: 6178
  • Total likes: 97
  • Karma: +103/-1
    • Профил
! За да няма объркали се- пак напомням, че тук НЯМА ИЗИСКВАНЕ кандидатите да имат опит и умения. Може да нямат такива и да кандидатстват, да бъдат одобрени и от нулата да започнат да практикуват.

Това е н-тата им редакция на условията за достъп...

Редакцията се налага, защото във форума зачестиха случаите да идват лица с претенции, че са много напред с материала... Но като им се поиска да спрат да говорят и да започнат да демонстрират уменията, за които имат претенции,че притежават и се оказва, че според тях е достатъчно да вдигнат скандал и да опищят света и от мен се очаква, че аз, за да не ме обявят, че да не изляза диктатор и трябва да им уйдисам, че могат нещо. Напомням на такива, че тук не е място за самозванци и да си търсят други форуми, където подобни номера минават.

За да получите достъп до нашите Практикуми, е необходимо да отговаряте на следните условия:

1. Да сте на възраст над 18 години.

2. Да сте целеустремени и сериозни в заниманията си и да не искате достъп просто така, от любопитство, а за да работите по Практикумите.

3. За да сте полезни на себе си и на другите, трябва да сте способни минимум да съставяте свои мнения. Хора, които не са направили поне 10 мнения във форума, за да покажат, че са способни да мислят, просто няма смисъл да се пробват да кандидатстват за практикумите. Мъртви души, които нямат лично мнение, което да изразят, няма смисъл да кандидатстват за достъп до Практикумите.  Ако все пак сте мъртва душа и сте получили достъп до практикумите, то се съгласявате с отнемането на правата ви след изтичането на 2 седмици, в които не проявите никаква мисловна дейност.

4. Може по всяко време от всеки участник във форума да получите искане да си докажете уменията, ако имате претенции, че притежавате такива. Тук цари диктатура- длъжни сте да доказвате, че имате уменията, за които твърдите, че имате.

5. Ако твърдите нещо, също може да получите въпроси и искания да предоставите доказателства за твърденията си- дори да са теоретични. Длъжни сте да предоставите доказателства.

След като покриете всички горе-изброени условия, давате по темата за заявка, която е в този раздел - КЛИК, своята заявка за записване в Практикумите. Това става като представите накратко своите досегашни занимания, ако сте по-напред с материала или ако сте начинаещ, си обосновете желанието  да се занимавате с магия. Записването за достъп до Практикумите ще ви даде достъп до всички Практикуми, ако кандидатурата ви бъде одобрена. Дали кандидатурата ви ще бъде одобрена или отхвърлена, или ще ви се наложи да поработите още малко над себе си и ще получите достъп- това е мое еднолично решение.

Ако имате въпроси, моля да ги задавате по темата за въпросите тук- КЛИК...
Познанието е само за тези, които са готови да жертват време и усилия, за да се сдобият с него.