Отворена дискусия > МАГИЯ

Самоусъвършенстването в магията- споделено

<< < (3/3)

Цеци_Вихронрав:
ТРЯБВА винаги може да се преобразува, на... Искам да го направя, за да извлека такива или онакива дивиденти - примерно... И не за друго, а защото самата думичка ТРЯБВА е заповедна и стресираща, и депресираща.
 Ето и пример:
 ТРЯБВА да се пазя от слънцето и да стоя на сянка. Предпочитам... Стоя на сянка понеже на слънце не ми се виждат буквичките на екрана на лап-топа...
 По този начин пак се съобразявам с ТРЯБВА, но не се депресирам.

theshadow:
На мен ТРЯБВА ми действа добре на мотивацията и не ме депресира... Помага ми да си планирам каквото има за вършене, като почвам от най-голямото ТРЯБВА и финализирам с най-малкото ТРЯБВА...

around_the_world:
Точно така! Всичко е субективно и за всеки мотивацията да действа е различна. На мен като ми кажат Трябва  и все едно пробождат бика на арената  Пък за слабите си страни можем да отворим отделна тема, поне аз имам много, но живея в съгласие с тях.
 Все пак темата е "самоусъвършенстването в магията" (а и не само, нали).Нещото, което искам да променя е, че винаги във всичко искам да открия "най-правилния" начин нещо да се направи и тогава да го направя, Дотогава стоя и наблюдавам. И понякога това размишление и наблюдение може да продължи прекалено дълго. Понякога е по-добре да се действа на принципа "проба-грешка". Ще ми се да съм малко по-импулсивна.  А дали ще е за добро няма как да знам.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия