Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

как да се справя с направена магия

<< < (2/3) > >>

Цеци_Вихронрав:
В такъв случай моят съвет е... Колкото и да ти е зле пред нея се усмихвай, прави се, че си безкрайно щастлива. Лъжи и измисляй ако трябва, но изглеждай щастлива - това ще я побърка и цялата и злоба ще се върне върху нея. Това гарантирано действа.

Euryale:
В такива случаи трябва да разбереш, че тя има сила над теб, докато ти й я даваш. Докато я чувстваш по-силна, тя ще бъде. Това е и целта й. Трябва да се обградиш с позитивна енергия и всеки път, когато усетиш, че каквото и да е се опитва да провали нещо твое, много категорично и без страх си помисли "НЕ". Визуализирай нещо около теб, което те пази - че си в балон; че си обградена от дракони; мъгла; каквото и да е. Аз на пример визуализирам, че имам крила, които ме карат да се чувствам по-елегантна и по-силна, с които отвявам нгативното. Може да си измислиш химера от любимите си същества и да я "пускаш" по злобата. В магията няма кой знае какви граници. Важното е да се изправиш срещу проблема, непоклатимо да заявиш, че няма да приемаш никаква негативна енергия от това място, и каквото и да става, ако поддържаш тази категоричност, силата, която тя има над теб ще изчезне.

Цеци_Вихронрав:
Euryale, не ми беше идвало на ума като защита да визуализирам мъгла... Добри идеи!

Godsmack:
Euryale, обичаш да визуализираш

Euryale:
Е, за всеки е различно  Аз обичам визуално хубавите неща, които са създадени с въображение. Това най-много ми помага. Според мен нещо, което е създадено от някой за него си е много по-ефективно от магия, прочетена от интернет например, защото по интуиция човек може неволно да се добере до неща, които са ключови за практиката му в бъдеще.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия