Отворена дискусия > БЪЛГАРСКА ТРАДИЦИОННА МАГИЯ

УРОКИ

<< < (4/6) > >>

Цеци_Вихронрав:
Quote listentothewild ()Мама иска да те изкарва на разходкаТя направо си ме изкомндва без да ми даде право на глас...

theshadow:
Quote Цеци_Вихронрав ()Психиатъра ще обяснява месеци наред, че зад вратата не се крие демон, а Баба Вихронрав ще даде топор и табуретка, за набиването и изгонването на демона и ще и отнеме съвсем малко време.
 Зависи какъв е психиатърът... Ако е бихевиорист, не само ще връчи топор и табуретка, а и ще предпише чести срещи с демона... Направо не му завиждам... На демона имам предвид...

Delta:
Моят ритуал е подобен на Цеци - взаимка от баба ми и от Цеци , но вместо листенца, си имам специални камъчета, от баба са. Ако се знае от какво е уплашен човекът, си наричам да му изчезне страха: паля четири клечки и всяка е за някой от елементите. После човекут отпива от четирите страни, напръсквам му очите и хвърлям водата с клечките в градината, като си наричам нещо този страх да не остане в моя дом, а енергията да се трансформира... нещо такова. Камъните си ги прибирам.

Цеци_Вихронрав:
Quote theshadow ()Ако е бихевиористА ти, какъв си, Сянка? Не за друго, но да зная какво ги очаква горките ми нещастни демони след теб?

theshadow:
Цеци_Вихронрав, харесвам бихевиористите... Таковата, демоните да му мислят...

Delta, интересно е... Благодаря, че сподели...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия