Отворена дискусия > МАГИЯ

Какво са ни дали заниманията с магия?

(1/5) > >>

_Foxy_:
Здравейте,
 исках да задам този въпрос в темата "Какво зная за магията", но май е по-добре да е в нова тема.
 Предполагам, че повечето от вас се занимават практически и би ми било много интересно, ако не ги притеснява, да споделят какво им са им донесли тези занимания.

Аз имам само малко практика, но мога да споделя няколко неща, които ми дадоха тези занимания:
 - по-добро познаване на себе си и собствените си способности
 - малко по-добра дисциплина
 - по-добро разбиране за това как функционира заобикалящият ни свят
 - стимул да преодолявам инерцията си
 - запознанства с интересни хора, с които едва ли бих се запознала иначе
 (+ вероятно и други неща, за които не съм си дала ясна сметка)

А на вас?

Цеци_Вихронрав:
_Foxy_, ти толкова изчерпателно си описала всичко което ни дава магията, че просто не се сещам какво да допълня. Но пък мога на дълго и на широко да кажа какво ми даде точно този форум за магия.

_Foxy_:
ами наистина поразмишлявах!

Но ще ми бъде също толкова интересно и какво ви е дал този форум!

Delta:
Това е моето си място. Въпреки... много неща напоследък.
 Одушник. Да избягаш за малко от сивотата на битовизмите.
 Освен всичко, описано от теб, де.

Цеци_Вихронрав:
Какво ми е дал този форум?...
 Занимавам се с магия от дете. За мен магията е начин на живот. Също така от дете все се питах това дето го мога как така го мога? Баба ми обикновено казваше: "Не го мисли по научному, а го почувствай!". Е, чувствах го, но исках да зная как става. В този форум научих какъв е механизмът на това което мога. Пак в този форум научих още много неща за които само бях чувала и мечтала. Другото което ми даде този форум е безопасност в заниманията. Винаги съм мислила, че от магията до лудостта е само една крачка и много съм се страхувала четейки книги с различни практики да не си увредя психиката пробвайки едно или друго ако не го разбера напълно. Тук админите ни са винаги на линия за въпроси относно някоя практика и колкото и глупав въпрос да им задам винаги ми отговарят и се грижат за безопасното протичане на практиките. За мен това е не просто важно, а много важно. Сблъсквала съм се с достатъчно хора които са си увредили психиката занимавайки се с окултни практики.
 Друго... Форумът ни има и много социални теми които ме вълнуват, а и тук намерих много приятели. Обичам си форума!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия