Отворена дискусия > МАГИЯ
Какво зная за магията
Цеци_Вихронрав:
И... Ани, ти не каза ли, че не си набожна?! Какви ангели тогава?
AnnieWalker:
Не съм от тези дето ходят всяка неделя на църква и се молят на дядо божи Но не съм атеист. Вярвам, че съществуват ангели, демони и други същества. Вярвам и в прераждането и душите на хората, а тук от малкото което успях да прочета тези неща се отричат. Странно е.
Цеци_Вихронрав:
Ани, някога много отдавна са казвали Магьосници на астрономи, химици, лечители и друго занимаващи се с наука хора, защото за обикновения човек това е било неразбираемо -магия.
selina_:
Здравейте, хубав ден от мен!
Имах усещането вчера, че ще ми е малко трудно да измисля 10-тина "умни" неща за достъп до практическия раздел, при все че вече има и някакви негласни (неписани) установени форумни правила.
Много интересна тема!
Цеци_Вихронрав:
selina_, защо мислиш, че има негласни и неписани правила за форума? И защо трябва да мислиш "умни" неща, за да получиш достъп до практическия раздел? Просто разгледай темите и кажи какво мислиш по тези от тях които наистина те вълнуват. Няма смисъл да се насилваш да мислиш пост по тема която не те привлича с нищо примерно. Аз самата като дойдох преди около две години не написах нищо умно в началото. Просто четох и ако имах каво да кажа коментирах.
И ние тук нямаме претенциите да сме "Умници на умниците". всеки знае по нещо, всеки споделя мнения и познания и се учим един-друг.
И добре дошла! Освен другите теми си имаме и бар във форума където си говорим и споделяме общи теми. Заповядай на питие в бара!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия