Отворена дискусия > МАГИЯ
Какво зная за магията
Цеци_Вихронрав:
Ани, има и ангели и дяволи и демони... Но само и единствено в нашите умове. Или... Дати го обрисувам по-подробно. Лично за мен лошите ми навици и черти (злоба, отмъстителност, инат) са демони с които се боря ежедневно. А хубавите (умението да обичам, да прощавам) са ангелите които ме пазят.
Астрал... Сигурно ако се напъна и него мога да си о представя някак си, но предпочитам нещо по-реално.
А колкото до магията. Магията е управление на енергия. И най-вече на собствената си енергия. Като добавиш към това и малко химия, физика, биология и психология и ето ти магия.
AnnieWalker:
Но само и единствено в нашите умове
Но Цеци то е доказано че съществуват. Има и филми научни и книги за това.
Цеци_Вихронрав:
Quote AnnieWalker ()Има и филми научни и книги за това.Какво разбираш под научни филми и книги? В тях има ли неопровержими доказателства? Защото аз преди години бях едно лято асистентка на илюзионист и всяка вечер на Албена туристите гледаха как той ме пробожда с 12 саби. Как мислиш, дали наистина го е правил???
AnnieWalker:
Еее това със сабите всеки знае че не е истина. Има научно доказани факти че съществуват същества от друг свят.
Цеци_Вихронрав:
Quote AnnieWalker ()Има научно доказани факти че съществуват същества от друг свят.Предполагам за микроорганизми говориш...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия