Отворена дискусия > МАГИЯ
Какво зная за магията
Цеци_Вихронрав:
Delta, ти си родена за политик! И аз се рея из астрала, особено като набера повече маргаритки от допустимото.
Delta:
Цеци_Вихронрав, маргаритки ще берем другата неделя И за мен истината наистина е по средата някъде.Споделям някои теории, без да съм напълно убедена. Общо взето имам си моя "религия", ще ме прощавате за забранената дума ; старая се да не се вкарвам в излишни филми и търся отговори.
Да, магията може да се нарече наука. Защото и зачеването на живо същество отдавна е наука, което не го прави по-малко магично и чудо. Но не споделям изцяло твърдото НЕ на Сянката за астрала, ангелите и прочее. Няма да си изтипосвам разбиранията обаче... щото не ща
Цеци_Вихронрав:
Delta, аз също си имам вярата и всеки ден си благодаря на личния ангел хранител дето ме пази. И да не е посмял някой да ми оспори наличието на ангел хранител, че го убих! Ама в същото време си мисля, че ако аз говоря на Бог (или на Ангела си - най-вече), това е молитва, но ако Бог (или Ангела) ми отговорят... Е тогава си е шизофрения и ще търся психиатър.
Ав медитативно състояние и аз летя из космоса, но само на ум, душата ми така или иначе си остава в тялото. Мое мнение. Но пък си нямам доказателство за противното...
Delta:
Quote Цеци_Вихронрав ()Но пък си нямам доказателство за противното... Аз търся доказателства за едното или другото и не съм убедена напълно в никое от двете
Имаше един виц във ФБ, не помня как беше... ако говориш на котката си е... забравих какво, ако котката ти отговаря не беше добре, но ако котката започне да те игнорира вече е сериозно
AnnieWalker:
Здравейте. Изчетох темата и ми стана интересно. Обаче не разбирам. В сайт където се говори за магия се отричат ангели,астрал и други такива. Странно е. Какво е магията тогава?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия