Отворена дискусия > МАГИЯ
Какво зная за магията
Lanfaer:
Цеци_Вихронрав, това е от "Смърфовете" и там гъбите са къщи. Godsmack, след като имам две магистърски степени по две научни специалности дали пък някой трябва да ми казва, как мислиш.
Added (17.Feb.2015, 9:50 PM)
---------------------------------------------
Godsmack, не, не за забавление, то си върви паралелно. Ясно си пише - потребител :), значи потребявам :).
Godsmack:
Lanfaer, ох простете на невежия ваше магистърство
Lanfaer:
Магистърство:) това е супер! Простен си , Чадо :)! Изказах официалното мнение на науката за магията, дали ми харесва...ами старая се да не влагам чувства. Даже леко разширеното мнение, защото една част учените имат магията за тинтири-минтири.
Цеци_Вихронрав:
Quote Lanfaer ()след като имам две магистърски степени по две научни специалности дали пък някой трябва да ми казва, как мислиш. biggrin Lanfaer, честно завиждам ти за познанията, аз така и не си наложих да продължа образованието си след средното, но... Да имаш две магистратури и да казваш, че магията не може да се обясни... Някак несериозно звучи. Аз съм просто продавачка ( за някой съм простА продавачка) и си нямам разни дипломи, но за две години в този форум успях да си обясня повечето неща които си умея от както се помня и си ги обясних с помощта на науката. Значи магията може да се обясни, просто е нужно да имаш точните познания.
Godsmack:
Lanfaer, защо си в този форум
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия