Отворена дискусия > МАГИЯ

Какво зная за магията

<< < (23/25) > >>

theshadow:
selina_, ако си писала тук и преди, то никът ти би съществувал в списъка на наличните... Никове, които имат мнения, не подлежат на изтриване... Но това как да е... За регресията говорех- в този форум много пъти е обяснявано защо регресията не е нещо реално... Затова ти написах- ако си имала такива изживявания, там с регресията, каквито описваш- да ги игнорираш.

selina_:
Цеци Вихронрав, Това е било преди доста повече от две години. Не може да се обиждате за мое преживяване, което да е било само просто може би съвпадение и се е случило покрай останалите неща, с които съм се занимавала преди да правя тази практика тук. 
 Ако наистина знаех, че някой ще се обиди, нямаше дори да спомена.
 А само исках практика.
 Съжалявам за случилото се недоразумение. Или поне за мен е такова.
 Хубава вечер на всички!

Цеци_Вихронрав:
Quote selina_ ()Този път не разбрах, за какво става въпросЕто за това става въпрос:

QuoteВсъщност за малко да пропусна нещо доста съществено. Преди време имах достъп до
 практиките. Направих много интересна практика, която освен очакваните
 резултати, завърши с авторегресия. Доста време не можех да осъзная
 случилото се, а после си загубих регистрацията. smile
 Искам да разбера кога е това "преди време". И кога и под какъв ник си имала достъп до практиките?
 Надявам се, че този път се изразих ясно?!

selina_:
Нямах мнения, Theshadow. Не ставаше да пиша. Не знаех, че трябва да го игнорирам.
 Благодаря, че казахте.

Цеци_Вихронрав:
selina_, измъкваш се от пряк въпрос. Това ме навежда на мисълта, че си поредната провокаторка дошла да слухти. Права ли съм?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия