Отворена дискусия > МАГИЯ
Мотиви- защо не се обсъждат религия и ритуали
theshadow:
хеката, само срещу същото от твоя страна...
Цеци_Вихронрав:
Тук се вихрят спорове и страсти, а аз съм ги изтървала понеже съм работна... Ха сега да се изкажа и аз... И понеже не умея да се изразявам с разни сложни думички и термини... Да взема да ви дам пример със себе си, а вие ако искате ме разбирайте.
У дома не се говори за политика и не се гледат сапунки (никакви сапунки). Мое еднолично решение! На няколко пъти ми дойдоха на гости севкървата, зълвата и леля ми и пробваха да ми обяснят как понеже защото били мнозинство трябвало да им пусна да си гледат индийската сапунка... Е да ама не... Ако искат да не ми идват на гости, или пък да идват като си изгледат сапунката. У нас сапунки не се гледат. Точка! Канеха се вече да не идват у нас, ама идват пак защото... На карти ще им гледам, вкусно ще ги нахраня, проблемите им ще изслушам... Приятелите на мъжът ми и политическите им спорове също... Всички се научиха, че са ми добре дошли, но без разговори за политика.
Та ви питам сега дами и господа... Толкова ли е трудно да се съобразим със Сянка и другите админи и да не коментираме нежелани теми във форума?
И понеже сега половината ще ме обвинят, че... Все съм на страната на Сянка и му вярвам без да мисля, той ми влияе и т.н. и т.н. Аз вярвам в Бог. Вярвам и в живот след смъртта. Просто не мога да приема, че ще умра и КРАЙ! Ама не ходя да тормозя Сянка и който и да било от админите с моите си вярвания.( Само се каня като се гътна да стана полтъргайст и да вадя душата на Сянка. Но това е друга тема. ) И не тръгвам да се налагам как ми трябва местенце да си обсъждаме прераждането и не се махам от форума защото видиш ли не е желателно вътре да се обсъждат такива теми. В този форум влизам да си правя практиките които ми харесват (най-вече тези на Майселф), да се забавлявам и споделям във свободна зона (като терапия ми е след тежък ден), а другите теми... Тях мога да ги обсъждам и другаде, щом който и да е от админите не желае такива теми да се обсъждат тук.
posleden:
+1.
хеката:
theshadow, и настъпи мир....
Другарко Вихронрав,Сянка си повдигна темата за да си направи проучване на мненията и си получи информацията...
Така че поеми дъх и си изтупай снежинките...ако обичаш.
Цеци_Вихронрав:
Quote хеката ()Другарко Вихронрав,Сянка си повдигна темата за да си направи проучване на мненията и си получи информацията... Хеката, ... Дадох и моето си мнение. Какво ще е то проучване ако го няма и моето мнение вътре?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия