Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Дали има магия?
AnnieWalker:
Може и да си права. В моя род много се вярва на тези неща. Като бях ,малка все ме водеха при баячки и знахарки. И когато се случи нещо лошо, винаги първо търсим дали някой не ни е направил магия. Но това което пишеш звучи логично. Не знам, объркана съм.
posleden:
danny:
Здравейте, от година насам не ми върви, баща ми се разболя от рак за няма и два месеца стана кожа и кокали и почина, няколко месеца по късно забременях, но уви... няма сърдечен ритам, след това бъбречни кризи, мина после за малко да не си счупя крака, и да не изброявам и др неща (болести) едното мине друго дойде.... Възможно ли е да има направена някаква магия. преди много години да съм била на 7-8 год. майка ми беше намерила как да го обясня лист хартия сгънат на триъгълник с арабски букви май бяха, ходихме при една гадетелка, като го видя почна да се кланя и моли на нейния си език и нищо не ни каза хвърлихме го в течаща вода.... и затова се питам дали няма нещо направено и сега
Цеци_Вихронрав:
danny, смъртта на баща ти явно е била за теб по-голям стрес отколкото предполагаш. Следствие на силният стрес са ти тръгнали куп болести.
Аз след силен стрес се докарах до положение три години да вися по болници и да ме режат вече 6 пъти...
При стрес в едно с адреналина в тялото ни се изсипват още куп химии и от там заболявания които при други обстоятелства нямаше да завъдим.
Подсили имунната си система, за да се справиш по-бързо.
А колкото до магията... С лист магия не става, каквото и да е написано на него. А и няма магия с отложено действие. Т.е. не може някой да ти направи магия префи 10 години и тя да подейдтва чак сега...
Solomon:
danny, такива писанки на листчета, триъгълничета, не вършат никаква работа. Едно от първите неща, които научих когато дойдох в тоя форум е че няма предметни магии - те са само за да изплашат жертвата, така че спокойно.
Всеки преминава през такива периоди в живота си, все пак животът не е права линия - има си и възвишения, и понижения...
И аз наскоро се разделих с дядо си така внезапно, той беше доста млад...живот е, няма какво да се прави. Когато нещо лошо ми се случи, винаги си казвам ''Всяко зло - за добро'', така че не унивай, добро ти предстои !
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия