ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Име на магическата ни общност
chimera:
Давайте предложения и да видим какво ще се получи накрая.
Цеци_Вихронрав:
Харесвам не ритуалите, а аксесоарите с които забавлявам приятелите си. Вече си имам черна островръха шапка (2 броя), метла, около 20 вида карти за гадаене, руни и други играчки. Но са ми за това - да се забавлявам. А си мисля, че в нашият форум сме се събрали най-добрите от най-добрите... И не за друго, а понеже ние не се опитваме да излъжем хората, не ги вкарваме във страшни филми с родови проклятия и прочие глупости... И каквото правим ни се получава (всеки път), което показва, че се справяме с магията.
Та... Моето предложение: "Най-добрите от най-добрите"
И май е време за нова практика за привличане на хора във форума... Делта, ти си!
Delta:
Ще цитирам нечие мнение :
Имаме много да учим още, но сме чисти и неопетнени дет се вика, не сме меркантилни, човеци сме. За име ще помисля, в момента съм на злободневна вълна покрай празника, готвя се за гости довечера, зер именник имам.
И за практика ще помисля, да е малко по-различна от предишната. По този повод да питам Химера, щото оня калпазанин съвсем потъна в сянката - по отношение на пол и брой регистрирани практиката успя, а колко получиха достъп до практиките и колко от тях са редовни?
--------------------------------------------------------------------
тайни общества
Delta:
ОРЕНДА ... как ви звучи като име?
хеката:
Интересна тема.
Факта че по една или друга причина участваме в този форум вече сме "магическа общност" и си имаме име,името на форума.
И правила си имаме и йерархия....
Нещо не схващам....!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия