Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Имам ли направена магия, част н-та
asa:
--- Цитат на: theshadow в 1 Септември 2018 09:24:48, Събота ---
Пожелавам ти успехи във всичко...
--- Край на цитат ---
Благодаря. Успех и на Вас.
just.one.woman:
Здравейте!
Благодаря, че има тази секция във форума и давате възможност да питаме за съвет!
Ето ме и мен, поредният много отчаян човек дошъл за помощ! Защо питам за магия:
- Пълна липса на късмет. Ужасен карък. Толкова зле, че чак не е за вярване.
- Много, много проблеми. Изпива ни се цялата енергия, пари, време. Всеки ден е борба с вятърни мелници.
- Много и странни диагнози, неясни, противоречащи си. Необясними и за видни светила в медицината. Съответно много страдания чисто физически.
- получавах обаждания по телефона всеки ден в продължение на повече от месец може би - жена говореше бързо, сякаш четеше, на непознат за мен език. Не отговаряше и не спираше като задавах въпроси и ѝ обяснявах, че има грешка и т.н.
- казвали са ми, че имам магия неведнъж
- викахме радиестезист в къщи и покрай къщата ме замери и каза, че имам негативно влияние.
- след нещо като пререкание с бивша съседка намерихме нещо разпиляно пред нас, а цветята заляти с неизвестно какво и загинали
- Преди години един човек ни пожела нещо, което уж да е хубаво, но в конкретния контекст си беше проклятие. И май е на път да се сбъдне..
- Другото е, че в единият род - няма нормално семейство - или хора с психиатрични диагнози, или се съдят за имоти, или са разведени по лош начин, или са с починали половинки.
Всеки има проблеми в живота си. И аз като всеки средностатистически човек си имах в изобилие. Но това в момента не е нормално. Затова питам и моля ви за помощ. При това наистина отчаяно.
И също - има ли такова нещо карма и как тя се подобрява? С добри дела?
Libra777:
Причината да си "карък" е, че се самоопределяш като такъв... Днес нямам муза да бъда многословна, но с две думи - магията на лошия късмет си я правиш сама чрез песимистични мисли и самонавиване, че не ти върви. Започни да си мислиш, че си най-големият късметлия и ще видиш как всичко започва да се развива по съвсем различен начин...
И един въпрос... Кои са тези, които са ти казвали, че имаш магия и по какъв повод?
Цеци_Вихронрав:
Здравейте!Преди да Ви отговоря, ще Ви копирам материал който бях писала преди време за проклятията.
"Защо родово проклятие няма, а всъщност действа...
Първо магията е енергийно въздействие върху някой или нещо. Е няма човек който да има толкова енергия в излишък, че да въздейства върху цял род в продължение на поколения - физически е невъзможно. Можеш да въздействаш върху някого или група хора за кратко, но до там и след това ще трябва сериозно да поработиш върху възстановяването на собствената си енергия.
От друга страна действа безотказно понеже ние хората сме суеверни и склонни да си самовнушаваме какво ли не. Любимата ми героиня на Тери Пратчет- Есме Вихронрав казва нещо от сорта: "Защо да го кълна, ако няма да ме чуе?!"... Съответно като прокълнеш (пожелаеш нещо лошо) някого той ако е с по-лабилна психика и суеверен всяка неприятност ще я свързва с клетвата ти. От там насетне ще се сдуха тотално понеже нали е "прокълнат" и ще стане "магнит" за всякакви неприятности. И цялата работа не защото действително му е въздействано да страда, а той сам се е програмирал в следствие на вярата му в проклятието. Един вид... Като вярваш, че си под въздействие на проклятие то ти не се бориш понеже си убеден, че не обстоятелствата, а проклятието е виновно за проблемите ти. В същото време ходиш със вид на жертва и всеки започва да се държи с теб като жертва и...
И ето ти глупаво суеверие което действа, не защото е възможно, а поради самовнушение..."
На Вашият въпрос - нямате магия или проклятие. И е хубаво да спрете да харчите трудно спечелени пари по врачки, радиоестезисти и други манипулатори. И много отговорно ги наричам манипулатори, защото хората с истински възможности ако могат помагат без да обръщат помощта си в търговия. Или иначе казано без да искат пари.
Казвате, че страдате от липса на късмет... И аз съм както казвате "карък" последните вече 6 години, но се научих да приемам проблемите като предизвикателство, вместо да падам духом и да обвинявам късмета, че не ме спохожда.
Относно телефонните обаждания мисля, че някой просто се е опитвал да Ви тормози психически. Ако се повтори се обърнете към полицията, те имат възможност да проследят обаждането и да разберат кой Ви тормози.Преди години ми се случи нещо подобно, но не ми говореха на чужд език, а ме обиждаха. На всичко отгоре го правеха от кабиките дето ги има за разговори през интернет. Оплаках се в полицията и хванаха извършителя.
Относно заболяванията... Лекарите и те хора и грешат. Важното е в един момент да разберете правилната диагноза и да се погрижите за здравето си и това на близките Ви.
--- Цитат на: just.one.woman в 15 Март 2020 11:00:14, Неделя ---Другото е, че в единият род - няма нормално семейство - или хора с психиатрични диагнози, или се съдят за имоти, или са разведени по лош начин, или са с починали половинки.
--- Край на цитат ---
Покрай тази демокрация това може да се каже за почти всеки род, включително и за част от хората от моя. Истината е, че всеки човек сам за себе си избира дали да е лош или добър. Няма значение какво е преживял, колко нещастно детство е имал (примерно) или колко неправилно е бил възпитаван. В един момент всеки пораства и е в състояние да разграничи добро от зло и да избере какъв човек да стане. Това, че ваши роднини са решили да се съдят примерно не означава, че и Вие трябва да сте като тях. Изключвам психично заболелите, защото там... Едва ли те сами са го искали - просто е станало и никой не е застрахован от това.
И да не ставам многословна. Нямате магия, просто животът Ви не е от най-лесните. Давайте си кураж и решавайте проблемите един по един. И престанете да очаквате най-лошото, защото така го викате да дойде. Когато започнете нещо очаквайте най-дорият резултат и ще видите как хубавите неща започват да идват.
Друг един трик който действа винаги и безотказно. всяка сутрин като станете се поглеждайте в огледалото и си казвайте: "Днес е един прекрасен ден и ме чакат само хубави неща."
Когато започнах да го правя това с огледалото първо го казвах с голямо недоверие и чак ме избиваше на истеричен смях от самосъжаление до къде съм я докарала да си говоря сама с огледалото. Да ама взе, че подейства... Взеха да ми се случват разни малки хубави неща и добих кураж. След време позабравих за сутрешното си пожелание пред огледалото и се сетих едва преди месец за него като останах неочаквано без работа. В чужда страна съм и е страшно без работа, защото това значи, не просто да нямаш пари, да да останеш и без квартира и то посред зима... Страшничко си е. Но се присетих за сутрешните разговори с огледадото и в момента в който ги поднових и нещата взеха да се нареждат. Та... Пробвайте с огледалото и след седмица или месец споделете.
И да повторя като всяка селска вещица. Спрете да си харчите парите по врачки!
just.one.woman:
Благодаря Ви много за отговорите!
Така е - в следствие на събитията, които са ми се случвали и се случват - съм станала песемист. Опивала съм позитивно мислене и да прилагам закона на привличането, но като че ли колкото по-оптимистично съм настроена, толкова по-плачевни са резултатите.
Libra777 - тези, които са ми казали са “лечители” и екстрасенси. Поводът - преди време от безизходица съм се допитвала за здравословни проблеми. Казвали са ми го и без да питам изрично. Подхождала съм към техните препоръки със скептицизъм и (почти) не съм ги изпълнявала - основно защото не съм била уверена, че е истина това за направената магия и не съм искала да оплета съвсем конците.
Даже на един маг бях писала преди време, който ми каза, че имам негативна енергийна структура, основно поразяваща 6-та чакра, но сама съм си направила автомагия, защото съм имала неовладяни способности. Де да имах някакви по-специални таланти! Но всъщност Вие потвърждавате думите му като казвате, че сам човек като си внуши нещо и започва да го привлича.
Цеци_Вихронрав - Тери Пратчет ми е любимият автор. Всички май сме фенове на Есме :). Много бих искала поне малко да имам от нейния характер и увереност. Ще приложа съвета Ви с огледалото. Сигурно и мен ще ме избива на истеричен смях в началото. Дано да има и смях - да не остана само с истерията. Ще пиша след време да кажа какъв е ефекта.
Благодаря Ви отново, че се отзовахте. Пазете се и бъдете здрави!
(Като стана дума за Пратчет - в Света на диска има проклятие да живееш в интересни времена. Дано скоро ситуацията в нашия свят стане “скучна”.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия