Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Имам ли направена магия, част н-та
Valakas:
Хахах....благодаря! Не искам да се бъркам в ничий живот, както не искам и в моя да се бъркат. :)
moment:
Имам съмнения ,че някой ми е направил магия.Намерих яйца няколко пъти .А и като цяло не ми върви в живота след това
Цеци_Вихронрав:
moment, ако прочетеш предните постове ще разбереш защо предметна магия няма, но все пак действа. :)
За свое успокоение влез в коя да е църква, постой 5 мин. под купола и, за да ти се регулира енергията и после очаквай хубави изненади от живота...
asa:
Здравейте,
Поздравления за прекрасния форум.
Ако някой може да каже дали имам направена магия. Преди години радиестезист чрез метода на махалото ме информира, че имам направена магия. Човека е познат и му имам доверие. Каза че ми е направена от жена. Започна да я изчиства, като това отне доста време, но накрая каза че всичко е направено и проблем няма. Мина малко време и се скарах с гаджето си и се разделихме въпреки че бяхме заедно с нея от много години. Миналата година една моя приятелка ме заведе при една жена, която гледа на карти. Аз по принцип се интересувам от гадатели и с удоволствие я придружих. Гледа жената и на мен. И ми каза магия ти е направила жена, която много те е харесвала и е казала мой като не си на никоя да не си да се луташ в пространството. Взе един конец нарича на турски връзва възли и ми каза да си го нося, защото имало опасност, която ме дебнела. Тогава наистина си беше опасно около мене. :::) . Конеца след време изгорих. Тази година реших да отида да видя какво ще каже и дали ще се повторят думите и, метода на проверката, тъй като тя нито ме помни от миналата година, камо ли какво ми е говорила. За гледането на карти относно предсказанията и се разминаха доста сериозно от предишните, но това с магията го повтори точно и достоверно едно към едно. Въпроса ми е имам ли магия или не?
Благодаря Ви предварително и се надявам да общуваме дълго време в този прекрасен и професионален форум.
theshadow:
Здравей asa,
Нямаш направена магия... Никога не си имал... Не се притеснявай...
Ето защо не си имал...
Твоят човек не е бил любител на физиката и съответно се е подвел... Махалото понеже наистина се движи, но... Причината е друга... Има си обяснение на движението на махалото и то принадлежи на Фуко.... Свързано е с въртенето на Земята около нейната ос и силата на Кориолис, която е инерционна... Не служи за магия или за определяне има или не магия по никакъв начин...
Що се отнася до врачката... Прилича ми на всички останали такива, които като усетят човек с проблеми и веднага му скалъпват направена магия и почват да я развалят...
Остава и да спомена, че животът е като палачинка- от една страна е хубавото, от другата е лошото и зависи коя страна на палачинката е дошло ред да се пече... Всеки си има своите периоди на проблеми... За съжаление обстановката в страната като цяло е такава, че проблемите често преобладават под една или друга форма- всички са изнервени, често са си криви един на друг...
Важно е обаче проблемите да се решават навреме... Докато са още малки... Защото станат ли големи, после е по-трудно да се разправи човек с тях...
Пожелавам ти успехи във всичко...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия