Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Имам ли направена магия, част н-та

<< < (16/30) > >>

ivan_pavlov2:
Здравейте, нов съм тук и искам да попитам как точно в тази тема някой като пита дали има направена магия или изобщо някакво влияние и се разбира дали има или няма? Особено направено запитване под някакъв ник или неистинско има изобщо? Мерси предварително

Цеци_Вихронрав:
Ами при условие, че повечето тук сме ясновидци и при нужда гледаме на питащите, мислиш ли че е проблем да разберем дали някой има направена магия?

ivan_pavlov2:
Quote Цеци_Вихронрав () Ами при условие, че повечето тук сме ясновидци и при нужда гледаме на питащите, мислиш ли че е проблем да разберем дали някой има направена магия?
Е щом повечето сте ясновидци така може. Както казах нов съм във форума и не ви познавам и затова питам. На мен ще ми кажете ли дали имам магия и какво трябва да ви дам трите имена дата на раждане или какво?

Цеци_Вихронрав:
На първо четене нямаш направена магия, но пък имаш голямо недоверие (което е хубаво) и доза скептицизъм. Но бих искала да разбера ако мислиш, че имаш направена магия, защо го мислиш? Опиши ми обстоятелствата които са те накарали да мислиш, че ти е повлияно. Защото ясновидството си е ясновидство, но и на мен ми трябва основа на която да стъпя. А личните ти данни не ми трябват. Когато при баба ми идваха хора да им гледа, бае или помага по друг начин не и  казваха кои са и от къде са, за да им помогне.
Изобщо ако в някой форум ти заискат лични данни като име, адрес, месторабота - бягай! Не ти ги искат за добро.

ivan_pavlov2:
Да, и ти си права предполагам, че който може да вижда може и през ник във форум да види нещо. Честно да ти кажа не точно мисля, че ми е била направена магия преди 18 години или още след раждането, ами мисля даже почти съм убеден че ми има нещо друго за което сега ще ти пиша на лични, защото повечето повечето не вярват и се смеят и обявяват хората за луди. Може и магия да е билаа направена, защото съм чел че магията всъщност е енергийно влияние и при това което става с мен е едно от нещата които могат да се получат при зловредно влияние. Пиша ти на лично в момента. Ако искаш смей се, просто ми кажи дали виждаш нещо подобно при мен и колко си сигурна че нямам някакво влияние, защото казваш "на първо четене". Какво ще рече това - че има и второ или как...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия