Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Имам ли направена магия, част н-та

<< < (10/30) > >>

Цеци_Вихронрав:
И кой е тоя дето е правил ритуал? И защо той ще се полива с част от водата, а ти ще пиеш останалата? В крайна сметка кой е намерил камъните и при все, че магия с камъни няма, за кого мислиш е предназначена?

tevriala:
И аз това се чудя, защо трябва да пия мръсната вода на някой друг, за да се развали магия направена върху мен.Не ми се иска да влизам в големи подробности защото всичко е доста объркано. Смятам, че е любовна магия, за да не се развали семейството Камъните са 3, един за мен, един за него и един за семейството ни. Не са намерени, даде ми ги като талисмани, но и като такива не ги искам.  Ние сме почти разведени.  Кайете ми моля, такъв ритуал за какво се прави, защото със сигурност не е за разваляне на магии .

Цеци_Вихронрав:
Тоя твой мъж някой го е излъгал, че с магия може да те задържи.
Прати го да пасе (извинявай за грубостта, но на някой дето му е толкоз ума...) и си гледай живота.

tevriala:
Той не е виновен, мисли си, че ми разваля магия

Цеци_Вихронрав:
Тогава му обясни, че магия за раздяла няма, както няма магия за любов. А ти не рискувай да пиеш отвари от някакви комбинации от билки. Първо не всички билки са за пиене и второ комбинацията им не рядко е вредна.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия