Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Имам ли направена магия, част н-та
jaklin:
Здравейте ,нова съм във форума , объркана съм , ако не пиша на правилното място , моля да ми простите !!!
Имам нужда от помощ , ако някой знае какво е това , което намерих в гроба на близък човек и дали може да се разчете за да разбера за кой евентуално е предназначено ??? И какво трябва да направя???
Цеци_Вихронрав:
Писано е на арабски. Предполагам е извадка от Корана. Хвърли го и не го мисли.
Предполагам, че някой се е взел много на сериозно и е решил, че може да магесничи.
Обикновено такива писания се пишат с идеята да се излекува неизлечимо болен, като написаното се сложи на гроб на непознат и се вярва, че мъртвия ще поеме болестта на живия. Няма нищо вярно в цялата работа, но поне магьосничещия вярва, че така хем помага, хем не вреди на никого, защото мъртвия по-мъртъв няма да стане.
Та не го мисли. Просто някой отчаян се е опитал да спаси свой близък. За теб това не е опасно.
Solomon:
Тцтцтцтц...какви са тези некомпетентните ходжи...все едно е писано за две-три минути.
jaklin, това нещо е безполезно, както каза Цеци. Не се чете както трябва, та май дори не е извадка и от Корана, може да е свободно съчинение.
П.С. Снимано е наобратно.
tevriala:
Здравейте, искам да попитам какво означават бели камъни увити в синкава хартя и облепени в синъо тиксо. Подозирам, че има правена магиj защото, човек е правил ритуал, мислейки, че разваля магия, но всичко е много странно. Някакви билки трябвало да запари, а след това да се облее с водата, част от водата да запази, а другата да излее в корените на плодно дърво. Билките трябвало да зарови под роза, а от водата да ме пръска и да ми слага в храната.
Не знам дали трjбваше, но камъните ги полjх със светена вода и смjтам да ида при свещенник. По принцип не вйрвам в такива неща.
Извинете ме за объркания пост.
Цеци_Вихронрав:
Къде ги намери тези камъни? И минерали ли са или обикновена баластра?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия