Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Имам ли направена магия, част н-та
jeni_37:
Здравейте.Имам нужда от помощ.Семейството ми се разпада.Със съпруга ми се разделихме след 28 годишен брак.Сина ми също има проблеми.Вече не иска да е с дългогодишната си приятелка с която имаъ детенце.Дъщеря ми все по често се кара с приятелв си.Разби си нервите.Имам ли направена магия?Вече не знам какво да мисля.Ще ми помогнете ли?
Цеци_Вихронрав:
jeni_37, всеки втори има такива проблеми и не са в следствие на магия, а поради неправилна комуникация.
Аз съм разведена и с втори брак и повярвай ми като се замисля реално колкото и да ми се иска вината за развода ми да е само в бившият ми съпруг... Ами не е. Аз също е можело много неща да ги направя по друг начин и да спася брака си, но не съм ги направила...
Замисли се не само за вината на мъжът си, а и за своята. Син ти също едва ли само той е виновен. Старите хора казват "Скандал с един не става." То и развод само с един не става...
Сигурно ти звуча грубо, но... Ами избрах вместо захаросано да те заблуждавам да кажа истината, а ти сама да решиш как да действаш...
delonaa92:
Здравейте,от два,три месеца сериозно нещо изобщо не ми върви,знам че всеки има такива периоди във живота си,но странното е че преди две седмици влезе един прилеп във спалнята ни,беше загaсено само телевизорът беше пуснат.Тъкмо бях си легнала а приятлелят ми взязъл в банята и гледам нещо прелита срещу мен над легото,уплаших се и излязох.В началото не знаехме какво е но по късно го видяхме че се заклещил горкият между вратата на терасата и стаята ми.Стана ми жал но така го оставихме цялата вечер,мен ме беше страх а пък той не искаше да го бара,спахме в друга стая.На следващият ден видяхме че го няма и не се е връщал от тогава.Чудно от къде е влязъл,терасата ни е остъклена а прозорецът е бил затворен,няма дупки.Според вас това лоша поличба ли е или е на късмет,възможно ли е да свързано с магия?
Цеци_Вихронрав:
delonaa92, прилепът е на късмет... Това значи да очакваш много успешен период. Това го зная от баба си.
А иначе... Нищо чудно прилепчето да е влязло в момент в който терасата е била отворена и да се е свряло горе в ъгъла и през деня, а вечерта да е опитало да излезе и ви е уплашило...
В една остъклена тераса има куп пролуки през които да се провре нещо толкова малко като прилеп. Имах по едно време такава гадинка и зная как може да мине и през мъничък процеп.
delonaa92:
Аз като го видях в тъмното,първо като го мернах си помислих че е пеперуда,после вече като го погледнах ми се стори дооста по голямо.По късно когато се беше свило със сигурност бе маничък,един такъв черничък,радвам се че се освободил,въпреки че се изплаших.Ох,дано да е така както казваш Цеци_Вихронрав и да е на късмет :).
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия