Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Имам ли направена магия, част н-та
Цеци_Вихронрав:
Явно бившата приятелка на твоят приятел е добра манипулаторка... И го казвам защото тя може да си прави куп муски и да си вярва, че действат, но пак нищо да не постигне защото с муски и предмети магия не става. За сметка на това пък явно умее да влияе на хората. Помисли само... Отива приятелят ти да си види детето и тя му обяснява цветно колко нещастно е детето растейки без баща, а той вместо да поеме ангажимент да присъства по-често и по-активно в живота му се филмира, натоварва се с чувство за вина и... Кошмари, отслабване и т.н.
А колкото до останалите лоши неща... Ами живота не винаги е песен... На мен през последният месец ми се случиха куп неприятности. Повредиха ми се 2 нови телефона (на няма и 3 дена и в гаранция) и това в разстояние на 40 дена и купени от различни фирми. На два пъти ме оперираха и май ще има и трети, провалих едно приятелство на което държа... И честно казано се изкушавам много да обвиня някой от приятелите и неприятелите си, че ми е направил магия, още повече, че те все вещици моите дружки, но... Животът е гаден и никой не ми е виновен, че съм в лош период.
Та съвета ми е да си гледате връзката, да се грижите и двамата за детенцето, като не забравяте като е с вас да не казвате лоша дума за майка му, защото каквато и да е тя е единствената му майка и детенце си я обича, да използвате трудностите да се сближите, а не да търсите магии там където ги няма.
Колкото до бившата му приятелка... Приятелят ти може и да не я обича, но и дължи уважение понеже е майка на детето му, но не и обръщайте внимание на заканите. Такова едно филмиране (да и повярвате в случая) може сериозно да разболее и двама ви.
Успех!
Delta:
Наскоро попитах познат как разбира кога периодичните лоши случки се дължат на негативна енергия и кога не. Но не ми отговори.
Примерно ако изведнъж се накичиш с циреи и кисти ( като мен) или имаш стафилококова инфекция на кръвта ( пак аз) , как да съм сигурна, че е плод на физиологичен проблем, а не на нечие силно енергийно влияние.
А напоследък има достатъчно народ, дето да му се иска да ме убие с камъни , само дето се опитвам да въдворя ред.
Май е време да се пенсионирам.
Та - как разбираме?
Цеци_Вихронрав:
Quote Delta ()Та - как разбираме? По усет, Делта, по усет... Ти умееш да насочваш енергията, сега вземи и я усети от къде и как и защо...
Delta:
Напоследък май само ядове умея да си създавам
Цеци_Вихронрав:
И аз, но моята си фрацузойка днес ми каза да спра с опитите да оправям света и да си завъдя малко егоизъм... И силите си да ползвам само в своя изгода. А тя понеже по-голяма и... И аз от дете си я слушам...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия