Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Имам ли направена магия, част н-та

<< < (4/30) > >>

nick40:
Много благодаря за поканата, ще се възползвам със сигурност, но сега ще поработя! Хубав следобед!

theshadow:
nick40, хубав следобед подобно. 

danibarborani:
Намерих две яйца в двора...едното строшено,другото заровено наполовина в една от саксиите.Какво да направя?

Цеци_Вихронрав:
danibarborani, изхвърли ги. Явно някой се опитва подхвърляйки ги да ти внуши, че имаш направена магия. От там ти очаквайки само лоши неща, ще привлечеш още от тях. Затова изхвърли яйцата, лепни си най-широката усмивка на лицето и създай усещането, че всичко ти е наред и летиш от щастие. По този начун ще вбесиш гадината която се опитва да  те филмира.
 Късмет!

pavlina_hristova:
Здравейте.Искам да попитам за приятеля ми.Той има фирма,работи много,но когато нещата тръгнат на добре,винаги се случва нещо и ни връща назад финансово.От една година неможем да си стъпим на крака.Всъщност проблемите са започнали,когато се е разделил с приятелката си с която имат дете,но откакто тя разбра,че той има вразка с мен,нещата още повече се влошиха.Тя все още се надява че той ще се върне при нея и всеки път когато той и каже,че това няма да се случи,защото е с мен и ме обича,винаги става нещо.Я камиона ще му се счупи,я моя лаптоп,който беше в гаранция,я объркано плащане и т.н.Откакто ходи да си види детето последния път и тя пак го е молила да се съберат,той сънува кошмари,отслабна,аз пък безпричинно напълнях,въпреки всички диети.Преди три месеца тя ми писа,че той ще умре,но тя няма да го остави да живее с мен.Кълне и заплашва постоянно.Намерих и една муска в една играчка,която му подари детето

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия