Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Имам ли направена магия, част н-та
Martich:
Разпознавам? При мен са все още са само наченки като: довършване на изречение, дали ще вали или не. Но не и всеки път и когато не позная се разочаровам и си втълпявам че само налучквам, а не искам да налучквам. Или май не когато си искаме ние. Не искам да чета книги, защото навсякъде пише различни неща :( и става една обърквания. Затова се надявах да намеря отговори от практикуващи... Но уви пак излизат само въпроси не отговори.
Libra777:
В откритата секция няма да получиш много изчерпателни отговори, затова моят съвет е да дадеш заявка за практикумите. Там има повече полезна информация, която може да те насочи и да ти помогне да разгърнеш потенциала си в по-голяма степен.
Martich:
Благодаря, Libra777!
Лека вечер от мен и сладки сънища :)
Цеци_Вихронрав:
Здравей... Що за име си избрал? Излиза ми "мъртъв" на полски?!? Ама щом те влече нека си мъртъв. Аз ще те наричам Морт, че ми е по-лесно и нещо не ме влече да пиша на латиница.
Магията е като всяка друга наука. Сядаш и учиш. Ама учиш упорито, защото тук няма изпити и с преписване не става. Ако я научиш ще я ползваш, ако не я научиш няма да я можеш.Предлагам ти като начало да попрочетеш какво има в открита зона, после да си направиш дневник в секция Хаос магия и да почнеш от там. Като понапреднеш малко ще получиш достъп и до скритите секции.
Иначе вярно има хора с вродена дарба, но ако не си дадат зор да я развият тя си умира.
Мен лично ме влечеше гадаенето като млада, но като влязох в тоя форум установих, че силата ми е в баенето и наричането. Не че не се справям и с другите аспекти на магията, но...Та почни от Хаос магията и с времето ще разбереш къде си най-добър.Успех!
theshadow:
Мартич- от Мартин...
За другото- така си е...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия