Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Имам ли направена магия, част н-та

<< < (24/30) > >>

Цеци_Вихронрав:

--- Цитат на: Ddp в 17 Февруари 2021 01:25:09, Сряда ---Как мога да го накарам да се държи добре с мен  защото децата страдат.
--- Край на цитат ---

Докато той не се осъзнае сам, няма шанс да му повлияеш.

Общо взето или му пука за децата или не му пука! Това последното можеш да му го кажеш в прав текст! И ако не му пука за децата за тях ще е по-добре да не го виждат. Защото невиждайки го ще свикнат без него, но виждайки го системно и виждайки непукизма му им се удължава страданието.

Jadis:

--- Цитат на: Ddp в 17 Февруари 2021 01:25:09, Сряда ---Как мога да го накарам да се държи добре с мен  защото децата страдат.

--- Край на цитат ---

Не можеш...и колкото по-рано прозреш тази истина, толкова по-добре за теб и децата. Ако той самият не се осъзнае, ти няма как да му повлияеш. При такъв баща, по-добре без него.

Shin:
Здравейте,
До скоро и аз бях в черна сесия и търсех виновни във всичко и всички освен в мен самият.Посветих 5 години в четене и практика на нужни и ненужени неща, инвестирах в разни мастери и гурута средства /измамници на 100%/ и стигнах до извода, че всичките беди си ги причинявам сам. Сам защото осъзнах, че винаги съм очаквал от другите много повече от това което са били склони да ми дадат защото имах много високо его а сега знам, че в очите на околните съм просто една съвкупност от моите - мисли, думи , дела и историята ми. Сега живея доста по - добре в друга среда където осъзнато съставям “своята съвкупност” ... Моите беди спряха, когато осъзнах , че проблема е в мен и от пътник във моят влак реших да стана машинист  [ok]

Solar:
Здравей и добре дошъл! [yu]

Solomon:
Shin, поздравления за прозрението и борбеността... [yes]
Добре дошъл!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия