Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Имам ли направена магия, част н-та
just.one.woman:
Aми то като те връхлитат неволя след неволя и да искаш не можеш да се оставиш на течението, защото ще се удавиш. Но, понякога се получава като с плаващите пясъци - колкото повече риташ, толкова повече потъваш. Лошото е, че не знаеш предварително коя е правилната стратегия..
Не знам каква е целта на това да се случват гадости…и изобщо дали има цел. Променях се, търсих смисъл - явно не съм намерила ключа за палатката. Едно време, като бях нормална средностатистическа щастлива шматка - като че ли не ценях по-малко живота..и определено бях по-приятен за околните човек.
Ако преживеем този вирус - съм си внушила, че черният период ще свърши като изчистя къщата и изхвърля всички ненужни вещи и дрехи. Не знам защо, но това с хвърлянето винаги ми е много трудно.
Ddp:
Здравейте,
Искам да попитам дали и аз имам направена магия. Преди близо 7 години напуснах бащата на децата ми, тъй като той си намери друга жена докато бях бременна с второто ни дете. Така и не заживя никога с нея. Призна детето й, което всички смятаме, че не е негово. Винаги когато е под нейно влияние става агресивен към мен. Такива гадости съм преживяла досега, че не искам да говоря за тях. Когато не контактува с нея се държи много добре с нас и почти всеки ден сме заедно и ми помага за децата . Незнам какво иска тази жена от него и от нас. Защо и как го настройва против нас.
Цеци_Вихронрав:
Тази жена просто е добър манипулатор и го настройва срещу Вас и децата. А какво иска евидно - да получи всичко за своето дете от мъжът Ви. Ако той дава и за другите си деца ще има по-малко за нея.Нищо магично няма в цялата ситуация освен слабохарактерен мъж и манипулаторка и използвачка.Съветвам Ви да си вземете живота в ръце и да не разчитате толкова на бившият си вече мъж.
Ddp:
Точно това е проблема. Не иска да дава за децата. Даже като се разболях от корона му звъннах да купи лекарства , а той ми каза да не го занимавам с глупостите ми. Лекарствата бяха за децата. Тази жена много му влияе негативно. Винаги когато е покрай нея се държи неадекватно. По лицето му излизат някакви стресници и пъпки. Лицето му става сиво с едни черни кръгове под очите. Как мога да го накарам да се държи добре с мен защото децата страдат.
Libra777:
--- Цитат на: Ddp в 17 Февруари 2021 01:25:09, Сряда ---Как мога да го накарам да се държи добре с мен защото децата страдат.
--- Край на цитат ---
Отговорът е:
--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 17 Февруари 2021 00:03:31, Сряда ---да си вземете живота в ръце и да не разчитате толкова на бившият си вече мъж.
--- Край на цитат ---
Не Ви трябва той, за да се справите... По-добре да разчитате изцяло на себе си, отколкото на неговата помощ, която не се знае коя ще Ви бъде указана и кога - не
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия