Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Имам ли направена магия, част н-та

<< < (22/30) > >>

Цеци_Вихронрав:

--- Цитат на: just.one.woman в 24 Март 2020 18:41:09, Вторник ---Да, гадости се случват, но това не би трябвало да е постоянно така, с всичко, във всеки момент и аспект от живота ти и то безкрайно дълго време.
--- Край на цитат ---
На гадостите дето се влачат с години им се казва "черна серия" и ти явно с в такава. Има такива периоди в живота на човек когато всичко върви наопаки. Аз лично вече 6 години съм в такава серия и при все, че съм вещица и си помагам и с магия пак не успявам да се справя напълно, но не спирам да се боря и незнайно защо напоследък съм убедена, че с края на тъпата карантина ще доде и краят на черният ми период.

just.one.woman:
Да, точно и при мен почти 6 години все теглят моето име от тая урна с билетчета, която Llure  описа. Пък аз бях убедена, че лошият период ще приключи с 2019, но не би..
Предполагам, че всеки от нас в някакъв момент е копал тунел под земята. Но този тип проблеми и поведение го слагам в друга графа. “Лош късмет” за мен са неща, които не зависят по никакъв начин от теб. От типа от ясно небе да те порази гръм.
А този човек, с многото проблеми..кой знае - сигурно наистина са му в повече. Наплашваш се в един момент, защото аха се обнадеждиш леко и  следва нещо още по-зле. Такова ежедневие променя характера и възприятията за света. Но не съм и не искам да свиквам да живея в такава среда. И въпреки всичко се надявам нещата да се оправят поне малко, макар че сега с тази пандемия нещо започнах да се отчайвам.

Цеци_Вихронрав:
Аз също имам моменти на отчаяние, но... Прабаба ми казваше, че като тръгнеш да потъваш трябва да стигнеш дъното, за да можеш да се оттласнеш нагоре. Съответно си давам цяла вечер в която си разигравам на ум най-лошите възможни сценарии на ситуацията, дръпвам му един рев и после започвам да търся решения на проблемите. А решения винаги има и не едно. Вярно не винаги най-желаните, но от няколко възможни избирам най-удачното за момента.

Skully:
Много е важно да търсиш решения на проблемите. Оставиш ли се на течението и да чакаш нещата сами да се наредят, затъваш повече. Имах черна серия и не предприех нищо една година. Започнах да взима много грешни решения и в един момент намразих човека, в когото се превърнах. Когато реших, че трябва да направя нещо, започнах да излизам от дупката. Вече винаги търся положителното и в най-гладните ситуации. Не искам да ставам отново черногледа.

Jadis:
И аз съм в черна серия от няколко години насам. Стартира, когато започнах да се осъзнавам и да разбирам, че не живея истински. Всичко, което се случва не е, защото някой иска да ти е гадно, а за да разбереш, че винаги има повече от един изход. Целта е да намериш силните си страни, да откриеш какво те прави истински щастлив, да се разделиш с хора, които не твоите и не вибрират на твоята честота, да се изчистиш от излишното. Човек трябва да премине през трудности, за да оцени  животът.
И аз като Цеци знам, че черния ми период ще приключи тази пролет след карантината.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия