Отворена дискусия > МАГИЯ

Молба към Ветераните

<< < (2/8) > >>

hembg:
Сянка, благодаря за изчерпателния отговор, ще започна с книгите  Съвременна магия и Сгъстен хаос, пък после ще  видим

Цеци_Вихронрав:
hembg, аз не си падам много по окултна литература която на всичко отгоре е пълна с неразбираеми думи (предимно чуждици). Задоволих се първите месеци да изчета свободна зона почти на цяло. Като получих достъп до закрити секции изчетох темите които ме вълнуваха и в тях. Не всичко, а само това което мен ме влече. И този форум със всичко писано в него ми свърши повече работа от куп окултни книги. И не че има лошо в окултната литература, но... Аз съм от по-мързеливите и искам всичко да е лесно и забавно, а в окултната литература трябва да изчетеш маса книги и да отделиш зърното от плявата. Тук получих всичко отсято и на разбираем език. Да не говорим, че куп неща които си можех и знаех от бабите си тук ги доотработих и си получих обяснението защо се получават.

Delta:
Quote cecivalchanova ()Тук получих всичко отсято и на разбираем език. Да не говорим, че куп неща които си можех и знаех от бабите си тук ги доотработих и си получих обяснението защо се получават

И при мен се получи така

cottonleaves:
Theshadow, във връзка с поста ти можеш ли да препоръчаш такива четива, които съдържат средства за управление на енергия ?

theshadow:
Книгите на доктор Ян Дзюнмин- физик, завършил физика в Тамкан в Тайпе (и преподавал физика в Академията на китайските военновъздушни сили) и машинен инженер (университета в Пардю, САЩ)...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия