Отворена дискусия > ВЕЩЕРСТВО
Вещерство
LyLyth:
Lanfaer, сега те прочитам...
LyLyth:
Lanfaer, бих заложила повече не на това, че във вибрацията има нещо различно, колкото на това:
http://www.training-center.bg/proksemika-proximity/
Добави и някои психологически ефекти - най-важната е нагласата на онзи, който има нужда от това баене/наричане (за мен е без разлика) и ефектът е готов. Но не е плацебо, а е траен.
П.П. О, ролята на словото е огромна! Речта като функция е онази, която ни прави способни да мислим, но..
Вибрациите, които слепите хора долавят, са в пъти по-силни, това значи ли, че ще са постоянно омагьосани? В тялото си има определени зони, точки и пътища за движение а енергията, човек има интуитивед достъп до тях. Ако съумеем да отключим подсъзнателно тези му умения...
Хипнозата е същото, но много по-мощно..
Lanfaer:
Delta, абсолютно си права една вещица никога не може да владее цялата енергия!Added (15.Яну.2015, 9:40 AM)
---------------------------------------------
LyLyth, да това също влияе и тук идва разликата - оригиналното баене може да се извършва и от разстояние, тъй като вибрацията е само помощно средство за енергията и може да се практикува и без него, при наричането е невъзможно. Да кажем, че съвременните науки сега тръгват да намират неща, използвани хилядолетия преди това. При това вървят от опознаване на външните проявления навътре, а това е толкова точно колкото като видиш пакет, на който пише "ориз", да си абсолютно сигурен, че в него има "ориз" и нищо друго...Added (15.Яну.2015, 9:43 AM)
LyLyth, "Кой не би искал подобни умения?" -
Аз
LyLyth:
Lanfaer,
Надявам се, че ще бъда разбрана правилно.. Напоследък ми е сложно да се изразявам просто и кратко, създавам някакви шашави усещания у хората. Лично... тук спор с баене/наричане за мен няма.
Това е между теб и Цеци. Но рискувате да останете неразбрани, понеже не сте изяснили какво е то "баене", какви са характеристиките му, какво е то "наричане", какви са характеристиките му. Може би имам нещо да кажа, но нямам желание ...
Засег хубав ден от мен!
И още веднъж - добре дошла.
Lanfaer:
posleden, благодаря ти за тези постове!Added (15.Яну.2015, 9:53 AM)
LyLyth, добре заварила !
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия