Отворена дискусия > ВЕЩЕРСТВО

Вещерство

<< < (15/30) > >>

Цеци_Вихронрав:
posleden, всичко е до нагласата. Повечето хора мислят материално, или пък мразят да мислят... Много малко от хората се опитват да опознаят себе си и своите възможности и съответно не полагат никакви усилия. И повечето от тях са така от деца. Попитай няколко деца какво биха си пожелали ако имат вълшебна пръчица или лампата на Аладин. Повечето ще поискат кукла, лап-топ, таблет и все материални неща и само единици ще поискат да могат да разбират животните, да могат да лекуват с мисъл или нещо от сорта. И тези единици са децата които с възрастта сами ще намерят пътя към магията.

posleden:
Май бях много категоричен, извинявам се !

Цеци_Вихронрав:
Не се извинявай. Прав си.

posleden:
Цеци_Вихронрав, това за което ти говориш е пътя към Универса, издигане на съзнанието. А неутронното оръжие в нашите мозъци го ползват всички, за кеф полза или някаква друга простотия.

Цеци_Вихронрав:
Последен, знаеш ли, че като дете мечтаех да мога да разговарям с животните. Тогава чисто по детски си го представях като научаването на чужд език. Сега вече общувам с животните безпроблемно. Аз ги разбирам и те мен. Е не мяукам и не джавкам, но... Научих се. И по-важното е, че и те ме разбират и ми се доверяват. Толкова обичам животни, че това го считам за най-голямото си постижение. А да разбираш животните и те да ти се доверяват си е чиста проба магия.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия