Отворена дискусия > ВЕЩЕРСТВО
Вещерство
Цеци_Вихронрав:
posleden, кажи ни своето мнение за магията и според теб може ли всеки да я научи или само "избрани", "белязани" или Бог знае какви личности я владеят.
posleden:
Цеци_Вихронрав, абсолютно всеки. Мозъкът е мускул, така да се каже. Но не започваме от една и съща стартова линия.
Цеци_Вихронрав:
Quote posleden ()Цеци_Вихронрав, абсолютно всеки.Последен, на едно мнение сме. Магията според мен е начин на живот. Имам приятели които на теория много добре знаят какво е това магия, но от мързел или що не я използват. Други пък ползват познанията си само за отблъскване на атаки или защита. Аз си ползвам магията постоянно. В крайна сметка отделям толкова време и усилия да се уча, защо ми е това знание ако не го ползвам по направление?
posleden:
Погледни телата на хората - начинът на живот е променил пропорциите на телата им. Същото важи и за мозъка. И тъй като тук става дума за умствена професия, потомците на работилите в това поприще имат аванс!
posleden:
Всички хора моделират събития и процеси без да се замислят върху това. Просветените внимават какво правят и дали да го правят.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия