Отворена дискусия > ВЕЩЕРСТВО
Вещерство
theshadow:
LyLyth, ще те помоля да четеш внимателно и да спреш да пречупваш написаното и да го пренагаждаш, за да тича на твои убеждения... Пробвай да боравиш с факти- те не зависят от личното мнение и са еднакви за всички.
Относно това-
Quote LyLyth ()И двете липсват и ще липсват...
Не е така. Има изследвания и продължават да се правят. В някои държави парапсихологията е наука и си върви с лабораториите. Друг е въпросът, че наистина прелива от шарлатани и това е доста голямо затруднение...
Науката не е само понятиен апарат и изследвания. И добре че не е само това...
Освен това с теб стигнахме до-
QuoteQuote LyLyth
какво точно се наследява в магията, защото "можене" в генетиката няма
Още преди да зададеш въпроса си, аз написах-
QuoteQuote theshadow
моженето- т.е. онова нещо, което е преди умението
И все още не си отговорила на въпроса ми, който ти зададох-
QuoteКое е преди умението, когато говорим за магия, LyLyth?
LyLyth:
"Не е така. Има изследвания и продължават да се правят. В някои държави парапсихологията е наука и си върви с лабораториите."
Дай ми линк, Сянка. Искам да ги видя. Не само че се правят, ами и да прочета, какво точно са открили.Искам да прочета какво точно са открили и доказали!
Темата стана тотален качамак.
Точно до там стигнахме, да. До обяснението, какво точно се наследява. И аз още съм в очакване да прочета, какво точно се наследява..
Можене... можене за какво?? Разбрах, че е нещо като ...нож.. До тук имам само твърдения, че нещо се наследява, информация, че няма правени изследвания и твоята честна дума, която обаче нищо не доказва.
Нали научния подход изисква доказателства.
QuoteНауката не е само понятиен апарат и изследвания. И добре че не е само това...
Така е, да. И теории е. Ама теории без доказателства са... вярвания някакви.. Неясно какви.
Знаеш, че в тези лаборатории се излседва и наличието на друг живот, прераждане и Бог. Не виждам обаче да си повярвал в Бог..
П.П. Нещата нямат нищо общо с МОИТЕ убеждения. Просто чета и виждам несъответствия.
Не ми отговори - предците ви с колко IQ и какви форуми са чели.
Баси, добронамерена съм, ама тази тема ..
theshadow:
LyLyth,
По т. 1 от дневния ред- намери си линкове... Не, че не мога и аз да ти предоставя, но даденото на готово не е същото като лично откритото- понякога...
По т. 2 от дневния ред - аз по-нагоре писах за видове учени... Не случайно правя разделение на учени и псевдо-учени и не на всеки, окичил се с научна титла, му давам право на признание, че има акъл в главата си...
theshadow:
LyLyth, за наследяването ти отговорих. Но ти не искаш и не искаш да отчетеш това. Колко пъти да повтарям- наследява се можене... Моженето не е умение- уменията се учат. Моженето не е и знание- знанията и те се учат. Колко пъти да се повтарям? Кое не написах ясно... Уморих се да повтарям...
LyLyth:
Значи не намирам за правилно да определяме кои учени са добри и кои са по-добри, още повече и на думи да им измерваме IQ-то и да определяме прагове, съобразно лични предпочитания.
По отношение на линковете - те не са нужни на мен, а са нужни за достоверността на думите ти.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия