Отворена дискусия > ВЕЩЕРСТВО
Вещерство
theshadow:
LyLyth, пак опитваш да ограничиш до 1 възможен вариант. Зная си, че е скучно, но моля те- дочети поста ми до края и се опитай да вникнеш какво пиша. Ако има нещо неясно- питай...
LyLyth:
Не е скучно, сянка.
Прочетох, въпросът ми стои.
Не само към теб разбира се.
theshadow:
LyLyth, т.е. да тълкувам буквално-
Quote LyLyth ()Информация много можем да качваме за гените и генетиката, но идеята е да ни разберат всички, които четат, нали така.. Не разбра какво написах изцяло ли?
LyLyth:
.......
Цеци_Вихронрав:
Хубаво си спорим тук и теоретизираме, аз пък реших да наблегна на практиката. За болестите... Никой не е застрахован от болести какъвто и Маг да е. Но пък ако е Маг, може да използва различни практики и да се възстанови по-бързо и качествено от въпросните болести. Това го правя постоянно. А за финансите... Днес ми трябваха пари, а си нямах, че и заплатата далече. Програмирах си ги, активирах малко руни и медитирах с пирамида и... Получих си нужните ми пари от лотария. Фасулска работа. Само дето докато стигна до тоя момент да ми е фасулска работа се уча от години... И основата ми в това учение ми е от бабите ми. Значи съм потомствена или наследствена или ...Вещица.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия